(video) Pay&Save și Laboratorul Medical Synevo te premiază pentru cel mai mare cashback!

laborator
Foto: sanador.ro

Moldova Agroindbank, prin proiectul de loialitate Pay&Save și împreună cu Laboratorul Medical Synevo, dau start campaniei publicitare pentru toți deținătorii de carduri MAIB.

În perioada 1 noiembrie – 15 decembrie, 2017, toți cei care fac cumpărături la partenerii Pay&Save prin card bancar MAIB au posibilitatea de a participa si castiga un certificat în valoare de 500 de lei de la Laboratorul Medical Synevo, pe lângă cashbackul garantat.

Campania de publicitate „Pay&Save și Laboratorul medical Synevo te premiază pentru cel mai mare cashback!” – este creat pentru a spori loialitatea clienților care achită cu ajutorul cardului de la Moldova Agroindbank partenerilor proiectului Pay&Save.

Astfel, utilizatorii cardurilor bancare de la Moldova Agroindbank pot beneficia de toate avantajele cardului MAIB, precum si beneficii precum: siguranța, confortul, economisire (sub formă de cashback) și posibilitatea de a primi cadouri plăcute.

***

Vă reamintim că, Pay &Save este un proiect de fidelizare din partea băncii Moldova Agroindbank, care oferă cashback, adică returnează o parte din bani pentru achizițiile efectuate prin carduri MAIB.

synevo_front (2)

Proiectul implică peste 150 de companii, astfel încât, la efectuarea plăților partenerilor proiectului prin card bancar MAIB, primiți un cashback. Proiectul implică parteneri comerciali cum ar fi: Fourchette, Foxmart, Volta, Vizaje- nica, Karcher și întreprinderi mici: Motiko, Cafeneaua Rozmarin, Bazar Istanbul- local, dar și multe altele.

Lista completă cu toți partenerii comerciali și % de cashback a fiecărui dintre ei, o găsiți online aici.

Taguri: #Pay&Save
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente