Best of: Cele mai interesante localuri la care să mergi dacă ești în Bălți

collage1

Dacă urmează să fii oaspete al municipiului Bălți și nu știi unde să iei masa ori să petreci timpul liber pe o notă maximă, noi ți-am pregătit o listă de localuri, conform site-ului tripadvisor.com.

#1. Restaurantul Oliva

olivia

Restaurantul Oliva este amplasat în centrul orașului Bălți, de aceea, este ușor de găsit și de petrecut timpul într-o atmosferă italiană. Oliva este un restaurant de tip familial, care se specializează pe bucate din bucătăria mediteraneană, preponderent din cea italiană. Aici vă veți odihni, dar și veți mânca bucate sănătoase preparate din ingrediente naturale și proaspete. Prețurile sunt convenabile, iar fiecare client va putea găsi mâncăruri  în funcție de greutatea  portofelului.

1. olivia

#2. La plăcinte

La plăcinte

Restaurntul La Plăcinte este apreciat de turiști, care sunt încântați de bucatele tradiționale. Veți fi răsfățați cu mâncăruri delicioase, proaspete ca la bunica acasă. Prețurile sunt accesibile pentru un local unde poți să te odihnești în sânul familiei ori cu prietenii.

2 la placinte

#3. Loft Burger Bar

LoftBurger

Cele mai bune burgere din oraș se gătesc în Loft Burger Bar. Cele mai bune bucate se prepar pe grilul Jack Daniels, care păstrează toate componentele principale ale produselor. Aici poți veni cu gașca ta de prieteni și să te distrezi la maxim.

3 loft

#4. Andy’s Pizza

andypizza

Un local popular pentru a petrece clipe memorabile cu familia, colegii ori cu prietenii. Andy’s Pizza îți o oferă un meniu vast cu mâncăruri, deserturi, sucuri și băuturi alcoolice.

#5. Bar Konsul

Konsul

E un loc perfect pentru o cină romantică. Oferă calitate si confort. Elite Bar Konsul combină reușit mâncărurile delicioase cu o deservire respectuoasă. Elite Bar Konsul este locul ideal pentru evenimente corporative și sărbători de familie. Bucătarii Barului Konsul vă pot oferi bucate naționale, bucate din gastronomia europeană, în mod deosebit, cea germană.

5 konsul

#6. Graff Caffe

Graff

Un loc frumos pentru un party alături cu prietenii tăi cei ma buni. Muzică bună, atmosferă extraordinară. Bucatele sunt delicioase. Mulți vizitatori apreciază băuturile și calitatea deservirii

6 graff

#7. Star Kebab

7 kebab

Dacă ați flămânzit și vă aflați în centrul orașului Bălți, atunci Star Kebab e o alegere bună. Aveți la dispoziție un meniu variat și prețuri accesibile.

starkebab

#8 Monro Sushi

monro

Doar aici lucrează cei mai buni bucătari din Bălți care vor sta la dispoziția voastră ziua și noaptea. Dacă vă place să cântați la Karaoke și sunteți amatori de sushi, atunci Monro e un loc potrivit pentru a petrece o seară în Bălți.

8 monro

 #9. Restaurantul Noroc

noroc

Restaurantul Noroc este situat într-o zonă liniștită, cu locuri de parcare, teren de joacă pentru copii, terasă, spații de recreare. Restaurantul este creat într-un stil elegant în armonie cu cel modern. Bucatele sunt pregătite de profesioniști, așa că vei savura din plin toate mâncărurile preparate aici. E un loc perfect pentru distracție cu prietenii ori cu familia.

18342454_1523609817710467_6125858866504224240_n

#10 Terrasa Objora

objora

Barul Objora este un local confortabil unde poți să-ți petreci timpul într-o atmosferă plăcută alături de prietenii tăi. Personalul este prietenos, respecuos. Bucatele sunt proaspete și diverse: crenvurști bavarezi, frigărui, sushi etc.

10 Objora

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente