Să-l ajutăm pe Denis. 12 mii de euro sunt banii care îi pot oferi o nouă șansă la viață

5501-image-1-1

Denis este un tânăr de 27 de ani care are nevoie de ajutorul nostru. Acum un an acesta a fost diagnosticat cu gliom al emisferei stângi a creierului. Pentru a avea o șansă la viață tânărul are nevoie de 12 mii de euro, costul unei operații la o clinică din Belorusia.

Diagnosticul de gliom cerebral (astrocitom anaplazic (gradul 3) a fost confirmat în urma unei biopsii a creierului, care a fost efectuată în Moldova. Deoarece tumoarea nu are limite clare, o eliminare completă a acesteia prin intervenție chirurgicală nu a fost posibilă. Medicii au explicat rudelor că există riscul de a afecta zonele creierului responsabile de vorbire, de memorie, de vedere, iar Denis ar deveni invalid.

Medicii i-au prescris un curs de radioterapie, starea tânărului s-a îmbunătățit un pic. A început a vorbi mai bine, a citi și a scrie. Însă aceste sesiuni nu au fost suficiente și Denis a început chimioterapia, care însă nu l-au ajutat prea mult.

Pe imaginile de Roentgen, medicii au descoperit o recidivă a tumorii. Iar, îngrijorați de informațiile date, Debis cu mama lui au mers la Centrul Științific Republican de Oncologie și Radiologie Medicală Alexandrov din Republica Belarus. Neurochirurgul din Belarus a fost de acord să efectueze intervenția chirurgicală. Acesta garantează succesul operației, deoarece aici există toate instrumentele și echipamentele necesare.

Doar că intervenția va costa 12.000 de euro, bani de care familia nu dispune, de aceea ei vin cu rugămintea către toți doritorii să-i ajute. de a fi ajutați. În acest scop pe caritate.md s-a creat o campanie de colectare de fonduri. Până în acest moment s-a colectat 1200 de euro. Campania se încheie pe 15 aprilie 2017.

Puteți dona și prin intermediul unui SMS expediind un mesaj cu conținutul „dionisie” la:
# 9002 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL;
# 2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL.

Informații suplimentare vă poate oferi mama lui Denis pe care o găsiți la numărul de telefon 068376769. Documentele privind cazul lui Denis le găsiți în atașamente la campania creată pe caritate.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente