(video) „The Motans” ies la lumină. Cine este enigmaticul solist al proiectului?

the-motans-europa-fm-800×540

The Motans, artistul din Republica Moldova care a cucerit YouTube-ul cu piesele pe care le-a lansat în ultimele luni. Denis este un tânăr de 27 de ani din Republica Moldova care a decis să își urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, The Motans, în urmă cu doar un an.

Tânărul a decis să renunţe la cariera în marketing şi vânzări, pentru care se pregătise la școală, pentru a-şi urma pasiunea de a face muzică. Numele de The Motans a venit de la visele pe care Denis le-a avut în ultimii şapte ani. „În ultimii şapte ani am visat doar pisici şi motani înainte să mă apuc să fac muzică. Din momentul când am început să fac muzică, visele au dispărut. A fost ca un fel de semn”, a spus Denis în cadrul primul său interviu la un post de radio din România.

Am lăsat în urmă o carieră de specialist în marketing şi vânzări. Am trăit în Moscova trei ani de zile, tot ca specialist în marketing şi vânzări, după care am stat acasă un an. Apoi am înţeles că trebuie să mă apuc de muzică pentru că marketing-ul nu e ceea ce am vrut să fac eu în viaţă”, a mărturisit The Motans.

Muzica mă face să mă simt împlinit și mă ajută să transmit oamenilor din jur emoții și stări, zâmbete și speranțe, fiori sau pur și simplu o liniște în sufletul celor care o ascultă”, a spus The Motans.

 

the-motans-europa-fm-2-800x450

 

„Versus” este una dintre piesele care au fost îndrăgite de către public și pentru care care The Motans a lansat videoclip. Piesa a fost compusă de către The Motans, iar producția a fost refacută de către Alex Cotoi.

Am scris Versus în două, trei zile, toată piesa pe emoții. Nu m-am gândit că va fi pe placul unui public larg, am scris-o pentru mine, în primul rând. Am fost însă plăcut surprins atunci când am văzut că oamenii au luat-o la suflet și mulți s-au regăsit în ea”, a declarat The Motans.

Filmările au avut loc în România, în regia lui Ionuț Trandafir (Trandafilm). „Clipul este de fapt o metaforă vizuală, dar care conține un story line. E un produs marca Global Records și a fost regizat de către Ionuț Trandafir, iar linia melodică reprodusă de către Alex Cotoi. Întreaga echipă a lucrat cu multă dăruire și entuziasm și le mulțumesc”, a mai spus The Motans.

În următoarea perioadă, The Motans lucrează pentru lansarea primului EP în care va fi inclusă și piesa “42”, o piesă mai conceptuală la care a compus mai mult timp.

Vedeți mai jos cum s-a descurcat The Motans și cum a cântat live piesa care l-a adus în atenția publicului, „Versus”, dar şi cântecul „Tu”:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente