(video) Unde-s tinerii: La Cahul, unde e mai dulce soarele, Ion Ernu povestește despre provocările unui tânăr activ în regiune

00010.00_00_07_44.Still002 (1)

Așa cum știți deja, #diez este un site de știri destinat tinerilor, motiv pentru care ne-am propus să mergem prin țară și să vă facem cunoștință cu cei mai activi și interesanți tineri din Moldova. Astăzi vi-l prezentăm pe Ion. Ion Ernu este student la Cahul, care, așa cum ne-a spus, își dorește foarte mult ca societatea în care trăiește să progreseze, iar pentru asta el a început să facă schimbări mai mici sau mai mari la nivel local, schimbări pozitive pentru sine dar și pentru ceilalți tineri cahuleni.

Vrea să devină medic și inginer, și nu, asta nu este un simplu vis clișeic, dar este un drum sigur către ceea la ce deja muncește de cinci ani. Ion Ernu absolvește anul acesta Colegiul de Medicină din Cahul, iar în paralel după susținerea BAC-ului s-a înrolat ca student la filiala din Cahul a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Ion a înțeles însă că, fiind un simplu student, nu poți ajuta prea mult comunitatea în care trăiești, așa că el a ales să facă voluntariat, să se implice în proiecte sociale, să crească la nivel personal și să-i îndemne și pe alți tineri să facă la fel.

Mai jos vă invităm să-l cunoașteți pe Ion.

***

US_flag_48_stars.svgAcest articol este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile din articol aparțin autorului și nu reflectă neapărat pe cele ale Departamentului de Stat al SUA. 

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
Mai citește
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente