Bun e vinul ghiurghiuliu! Cum arată Instagrammerii din România și Moldova după 1, 2 sau 3 pahare cu vin

collage
Foto: Victor Bogdan Gheorghiță

Mai țineți minte experimentul fotografului brazilian care și-a fotografiat prietenii după unul, două și trei pahare de vin? Astăzi vă prezentăm un proiect similar realizat în cadrul Instameet #DescoperaMoldova 2016, care ne arată cum se modifică comportamentul nostru când consumăm alcool.

Acesta a fost făcut în cadrul primei zile a proiectului „Instameet #DescoperaMoldova 2016” în cadrul căruia participă un grup de 15 bloggeri din România și Moldova. Scopurile evenimentului sunt de a populariza hashtag-urile care promovează atracţiile turistice ale Republicii Moldova pe Instagram şi Facebook (#DescoperaMoldova și #WineofMoldova), de a crește comunitatea de instagrammeri, vloggeri şi bloggeri de călătorii din țara noastră și de a spori cultura consumului conștient al vinului de calitate printre tinerii din Republica Moldova și România.

Instagrammerii au consumat trei pahare de vin moldovenesc de la Vinăria Asconi. „Ne-am propus să facem un mic proiect fotografic și să vă arătăm care sunt efectele consumului de vin de calitate, în cantități moderate. Împreună cu fotograful Victor Bogdan Gheorghiță, am adaptat proiectul fotografic „Cum arată oamenii după 1, 2 sau 3 pahare cu vin?!”, scrie Svetlana Matvievici, alias Orheianca pe blogul său.

Follow @ionutbunescu

Follow @cemberolesea

Follow @kornway

Follow @ruxyghimp

Follow @mateiana

Follow @mihaelajosanu

 

Follow @chiparus

 

Follow @victorstavila

 

Follow @iris_cretu

 

Follow @yesmyfriend

 

Follow @orheianca

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente