(foto) Cum a început călătoria celor 13 instagrammeri ce vor să descopere Moldova

13116797_1870981709795495_523235484_n
Foto: Instagram/Victor Stăvilă

O echipă din cei mai populari și apreciați instagrammeri, bloggeri, vloggeri, fotografi din România și Moldova, s-au pornit într-o aventură prin țară să descopere cele mai frumoase și interesante locuri de vizitat în cadrul proiectului „Instameet ‪#‎DescoperaMoldova‬ 2016”. Pe Instagram au apărut deja primele postări, pe care vi le arătăm și vouă. De asemenea, vă îndemnăm să le urmăriți conturile pentru a fi parte a aventurii în aceste cinci zile.

În perioada 11 – 15 mai, aceștia vor avea parte de vizite la vinării, degustări de vin, un tur pietonal prin Chișinău, vor vizita și vor avea parte de o lecție de gătit la Orheiul Vechi, un workshop „Cum să folosești Instagramul pentru a promova o destinație turistică?” și alte activități interesante. Scopul evenimentului este promovarea și creșterea vizibilității Moldovei, ca destinație turistică, pe rețelele de socializare.

Acesta reprezintă un eveniment de promovare a țării noastre ca destinație turistică vinicolă, pe canalele din social media, în mod special pe instagram, Facebook și bloguri. Toate activitățile, dar și cele mai frumoase impresii despre Republica Moldova ale bloggerilor, vloggerilor, instagrammerilor și ale fotografilor care participă la acest program vor fi transmise în timp real, pe canalele lor de pe rețelele de socializare. Iar pozele și articolele realizate pe parcursul și după încheierea „Instameet#DescoperaMoldova 2016” vor fi distribuite pe pagina de facebook a proiectului, sau vor putea fi căutate cu ajutorul hashtagului #DescoperaMoldova.

Pe participanți îi puteți cunoaște aici. Între timp vă arătăm cum a început călătoria lor.

Bună dimineața, Moldova! #viewfrommywindow #descoperamoldova #ariahotelchisinau

A photo posted by Svetlana Matvievici (@orheianca) on

Bună dimineața Chișinău 😉 #descoperamoldova #ariahotelchisinau

A photo posted by Victor Bogdan Gheorghita (@victor_bogdan) on

Merry Mole – #AsconiWinery #DescoperaMoldova

A photo posted by Ionuț Bunescu (@ionutbunescu) on

These days will be something interesting, check the tag #DescoperaMoldova to follow our adventure! ****************************** Dam start la mica aventura #DescoperaMoldova, yeah! ****************************** „Instameet #DescoperaMoldova 2016” este un eveniment de promovare a Moldovei ca destinație turistică vinicolă, pe canalele din social media, în mod special pe instagram, facebook și bloguri, de către instagrammeri, vloggeri, bloggeri şi fotografi renumiți din România şi Moldova.
Evenimentul este organizat de către Asociatia Nationala pentru Turism Receptor (ANTRIM), cu susținerea partenerilor strategici: Proiectul de Competitivitate USAID Moldova și Oficiul Național al Viei și Vinului ( Wine of Moldova ) și cu suportul partenerilor: Asconi Winery , Castel Mimi , Combinatul de Vinuri „CRICOVA” S.A. , ÎS CVC „Mileștii Mici” , Eco Resort Butuceni , Aria Hotel Chisinau , găzduit de către @orheianca

Urmăriți-ne pagina Descoperă Moldova https://www.facebook.com/descoperamd/ , dar și pe hashtagul #DescoperaMoldova

A photo posted by Victor Stăvilă (@victorstavila) on

Hello from Asconi Winery

A photo posted by Olesea Cember (@cemberolesea) on

#descoperamoldova #wineofmoldova #asconiwinery #vinstameet #localsmd #igmoldova #ig_romania #igersromania

A photo posted by Iris Cretu (@iris_cretu) on

Călare peste zeci de butoaie a câte 60.000 de litri de vin – #AsconiWinery #DescoperaMoldova

A photo posted by Ionuț Bunescu (@ionutbunescu) on

#asconiwinery #descoperamoldova #localsmd #moldova

A photo posted by Olesea Cember (@cemberolesea) on

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente