6 canale YouTube unde poți învăța gratuit și interactiv o limbă străină

strain
Foto: PC: Huffington Post

Cunoașterea unei limbi străine nu te asigură doar cu note bune la facultate, dar și cu o mulțime de beneficii în călătoriile tale, mai ales din perspectiva comunicării cu toți cei pe care îi întâlnești în drum.

Pe de altă parte, cunoașterea unei limbi străine sporește creativitatea, lucrul creierului, dezvoltă abilitățile de multitasking și de a memora. Portalul Nighton a prezentat o serie de cinci canale YouTube, prin intermediul cărora poți învăța engleza gratuit și în confortul tău.

#1. Babbel

 

Aici puteți învăța engleză, franceză, spaniolă, italiană, portugheză, suedeză, norvegiană, indoneziană, olandeză, poloneză, rusă, turcă, daneză și germană.

#2. Innovative Language Learning

 

Un mod simplu, rapid și distractiv de a învăța o limbă străină. Dacă sunteți interesați, aici puteți învăța engleză, franceză, spaniolă, italiană, chineză, japoneză, bulgară, olandeză și arabă.

#3. Easy Languages

 

Un mod simplu de a învăța engleză, franceză, germană, spaniolă, greacă, japoneză, rusă, filipineză, arabă, olandeză, italiană, africană, portugheză, norvegiană, poloneză, malay, tailandeză, vietnameză, turcă și încă alte câteva limbi străine.

#4. The Travel Linguist

 


Un mod foarte simplu, organizat, bine structurat de a învăța o limbă străină. Aici puteți învăța tailandeză, turcă, rusă, poloneză, portugheză, spaniolă, ebraică, indoneziană, italiană, japoneză, cehă, greacă și franceză.

#5. Benny Lewis

 

Aveți posibilitatea să asimilați limbi străine, cum ar fi engleză, franceză, spaniolă, sistemul american de limbaj al semnelor (ASL), portugheză, italiană, irlandeză, germană și olandeză.

Bonus #diez!

#6. Învață limbajul american al semnelor în 31 de zile!

 

Aici veți găsi lecții care vă vor învăța treptat limbajul semnelor cetățenilor americani, care este diferite de cel „vorbit” de către basarabeni, însă este la fel de util de cunoscut pentru călătoriile tale.

Studiu plăcut!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente