12 site-uri de unde să îţi rezervi singur cazare pentru vacanţă

large
Foto: PC: weheartit.com

Tot mai des tinerii refuză călătorii all inclusive și optează pentru vacanțe spontane, dinamice și cu cheltuieli minime. Cel mai dificil ar părea să găsești cazare confortabilă și accesibilă în preț, iar Ghiduri Turistice au soluționat această problemă, oferind o varietate din 12 site-uri unde poți rezerva de sine stătător o locuință.

Iată care sunt site-urile de unde poţi să-ţi rezervi singur cazarea pentru vacanţă:

#1. airbnb.com a fost fondat în 2008 şi este website-ul care ajută turişti şi localnici din întreaga lume. Platforma acoperă cazarea în peste 190 de ţări şi oferă localnicilor posibilitatea de a lista cazări în regim propriu. Astfel, turiştii pot închiria direct de la gazde cazarea, de la un apartament pentru o noapte, la un castel pentru o săptămână sau o vilă pentru o lună, aşa cum spune şi website-ul lor.

 

 

#2. booking.com este, probabil, unul dintre cele mai cunoscute website-uri pentru rezervarea directă a cazării. Acesta îţi oferă posibilitatea de a rezerva cazarea şi în funcţie de destinaţii tematice, împărţite pe categorii precum shopping, gastronomie, plajă, natură, monumente, istorie şi multe altele. În plus, îţi poţi face cont pe site pentru a primi cele mai mici preţuri pentru destinaţiile alese de tine.

 

 

#3. trivago.com este site-ul care promite că îţi aduce toate ofertele la un loc. Informaţia colectată provine de pe 206 alte website-uri de rezervări online, astfel încât să poţi beneficia de cel mai bun preţ pentru destinaţia aleasă şi pentru hotelul, pensiunea sau vila unde doreşti să te cazezi.

 

 

#4. agoda.com îţi oferă posibilitatea să cauţi cazare în peste 500.000 de hoteluri, vile, apartamente și nu numai, în toată lumea. Cele mai bune și mai multe oferte de care te vei bucura aici sunt cele pentru Asia, deoarece compania are cele mai multe locaţii pe acest continent, în destinaţii precum Singapore, Bangkok, Kuala Lumpur, Tokyo sau Hong Kong.

 

 

#5. expedia.com este website-ul de unde îţi poţi rezerva cazarea, dar poţi alege și de ce fel de servicii ai nevoie de la început, fie că e vorba de pachete complete de vacanţă, fie că e vorba numai de cazare sau de alte servicii. În plus, poţi afla şi care sunt principalele obiective turistice dintr-o anumită destinaţie şi ce poţi face în locul în care ţi-ai ales cazarea.

 

 

#6. kayak.com este una dintre cele mai cunoscute aplicaţii de Android şi iOS pentru cei care iubesc călătoriile. Tot ce trebuie să faci este să introduci perioada vacanţei şi destinaţia pe care ţi-o doreşti şi vei primi imediat informaţii despre cele mai bune oferte de cazare, dar şi despre cele mai ieftine zboruri sau rent-a-car.

 

 

#7. momondo.ro este un motor de căutare gratuit şi independent, dedicat turismului în întreaga lume. Cei care îşi doresc o vacanţă pot folosi site-ul pentru a compara obiectiv sute de oferte de pe mapamond, de la bilete de avion, la cazare şi nu numai. În plus, site-ul se laudă cu garanţia celui mai bun preţ online, aşa că, dacă găseşti o ofertă mai bună în altă parte, momondo îţi plăteşte diferenţa de preţ.

 

 

#8. tripadvisor.com este un alt website dedicat vacanţelor tale, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Pe lângă faptul că poţi rezerva direct şi imediat cazarea în destinaţia aleasă de tine, poţi afla o mulţime de informaţii despre aceasta direct de la cei care au fost acolo. Review-urile şi notele acordate de alţi turişti te vor ajuta să-ţi faci o idee asupra hotelurilor pe care să le alegi sau pe care să le eviţi.

 

 

#9. priceline.com este aplicaţia pe care o poţi folosi atât pentru cazare, cât şi pentru zborurile cu avionul. Ce oferă interesant aceast site este Name your own price pentru hoteluri şi bilete de avion. Acest lucru înseamnă că site-ul funcţionează ca un intermediar între tine şi hoteluri. Tu propui preţul şi apoi negociezi pentru camerele rămase neocupate, dar pe care hotelierii sigur vor să le ocupe cât mai repede.

 

 

#10. lastminute.com este site-ul dedicat complet ofertelor de ultim minut. Dacă ai câteva zile libere în următoarea perioadă sau pur şi simplu ai nevoie urgent de o vacanţă, atunci acesta este locul în care vei găsi cele mai bune oferte de cazare, dar şi pentru celelalte servicii de turism.

 

 

#11. bookingbuddy.com este partenerul tău în rezervarea cazării de vacanţă. Cu ce se laudă site-ul? Ei bine, nu percepe niciun fel de taxă de rezervare, îţi oferă şi posibilităţi de cazare last minute, ai garanţia celui mai bun preţ şi tarife comparate de pe cele mai bune site-uri de travel. În plus, dacă alegi un pachet cu zbor plus cazare, economiseşti până la 30% din costul total al vacanţei.

 

 

#12. hostels.com este un site unde poți găsi cele mai bune și ieftine oferte, hosteluri în toată lumea. Poți, de asemenea, urmări blogul lor de călătorii pentru a te inspira dacă încă nu ai decis unde vrei să mergi de această dată, o mulțime de video-uri și poze captate în întreaga lume.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente