Evelina, Ludmila și Maria, liceenele din Orhei care tricotează accesorii reflectorizante și care vor să inițieze în acest domeniu o afacere, au câștigat premiul Diamond Challenge în valoare de 2.500 de dolari, la categoria Social Impact.

Premiul le va ajuta atât pe fete, cât și pe mentorul lor, Steven Mantani, voluntar la Corpul Păcii, să-și inițieze afacerea cu accesorii reflectorizante, confecționate chiar de ei.

Echipa Modern Reflections promovează aceste accesorii printre tineri ca și metode eficiente de a se face vizibili noaptea și de a reduce riscul unui potențial accident.

„Chiar de la început, când lucram pentru finala națională a Diamond Challenge, am avut doritori de a cumpăra produsele noastre. Este ceva nou pentru toți, de aceea, am avut cumpărători de toate vârstele”, spun fetele.

Câștigând premiul Social Business în cadrul Diamond Challenge Moldova, fetele au făcut rost de 500 de dolari. În urma etapei internaționale a competiției, echipa a adunat cele mai multe voturi și a reușit să câștige premiul de 2.500 de dolari.

Mai multe detalii despre Modern Reflections puteți afla dintr-un interviu anterior acordat echipei diez.

 

PC: Diamond Challenge Moldova

PC: Diamond Challenge Moldova

PC: Modern Reflections

PC: Modern Reflections