Best of: Cele mai pline de prieteni terase din centrul Chișinăului

terasacollage
Foto: Terase din centrul Chișinăului

Echipa #diez a făcut inspecția teraselor din centrul Chișinăului unde tinerii fac cel mai des check-in, vorbesc sau scriu review-uri în timpul verii. Iată lista pe care am reușit să o facem.

Deoarece sezonul teraselor abia începe, nu excludem faptul că ar putea să apară unele care să devină populare sau altele care sunt deja în listă să-și piardă popularitatea.

Avem nevoie de ajutorul vostru, să lăsați în comentarii părerile voastre pentru a avea o listă a teraselor care e cea mai aproape de preferințele tinerilor din Moldova.

#1. Mami Co

 

Terasă la Mami Co
Terasă la Mami Co

Mami Co se află pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 79 (Intersecția străzilor M.Eminescu și V.Micle). Este un loc unde vara persoanele petrec până seara. E un loc liniștit, unde poți bea un pahar de vin cu prietenii și gusta chiar și fondue.

#2. Propaganda

 

Terasă la Propaganda
Terasă la Propaganda

O terasă micuță, dar care atrage oameni buni. Seara, dacă vreți să-i întâlniți pe străinii care lucrează în proiecte internaționale, puteți veni aici. Str. Șciusev 70.

#3. 513

 

Terasă la 513 PC: Sorin Hadârcă
Terasă la 513 PC: Sorin Hadârcă

Terasa celor de la 513 este una ascunsă, micuță, însă cu muzică bună și chelneri amabili. E un loc bun de stat afară chiar și atunci când plouă.

#4. Terasa Națională

 

Terasă Palatul Național PC: makler
Terasă Palatul Național PC: makler

Terasa Palatului Național sau cum mai este numită de unii tineri – Terasa Națională este una din cele mai mari terase din Chișinău, de multe ori însă e prea gălăgioasă, iar rânduri la WC sunt interminabile. E un loc unde poți sta la terasă până dimineața, practic.

#5. Delice D’ange

 

Terasă Delice DAnge PC: Manos E.
Terasă Delice DAnge PC: Manos E.

Terasa celor de la Delice este deschisă și iarna și e un loc interesant, unde poți să te simți boem și undeva printr-o zonă a Parisului.

#6. Mojito

 

Terasă Mojito PC: Marcel A
Terasă Mojito PC: Marcel A

Specialitatea celor de la Mojito sunt bean-bag-urile după care toți sunt înnebuniți, căci parcă ești la terasă, dar parcă stai pe iarbă.

#7. Pizza Regal

 

Terasă Pizza Regal PC: Diego/ TripAdvisor
Terasă Pizza Regal PC: Diego/ TripAdvisor

Pizza Regal e practic unica soluție dacă vrei să stai la o cafea sau o bere în Parcul Catedralei, iar noi sperăm să nu mai apară alte terase în parc. Avantajul celor de la Regal este amplasamentul strategic.

#8. Paluba

 

Jocuri Intelectuale la Paluba
Jocuri Intelectuale la Paluba

Paluba este o terasă mai ascunsă de pe str. 31 august 1989, însă e cunoscută prin aceea că are bere ieftină și atmosferă interesantă. Asta doar dacă sunt persoanele potrivite.

#9. Petit

 

Petit Cafe PC: Serghei D.
Petit Cafe PC: Serghei D.

Petit are o terasă micuță, însă foarte potrivită când nu vrei să te afli printre prea mulți oameni. E oglinda mai liniștită și mai micuță a Terasei Naționale.

#10. Karl Schmidt

 

Karl Schmidt
Karl Schmidt

Cea mai mare terasă de pe strada pietonală, un loc unde poți sta fără ca mașinile să treacă pe lângă tine (cel puțin sperăm că nu vor mai trece mașini pe strada pietonală). Deschisă până la 23:00, e un loc bun pentru a-ți aminti că avem și noi suflu european.

#11. Opa

 

Opa Greek Tavern
Opa Greek Tavern

O terasă micuță, însă cu atmosferă grecească. Pe lângă mâncarea tradițională elenă din meniu, proprietarul mereu poate veni să discute cu tine. E un loc frumos pentru serile de vară.

S-au mai propus: Terasa Draft (ex-Simposium), Jolly Allon, Me Gusto, Terasele Andys Pizza și La Plăcinte, Creme de la Creme, Robin Pub, Tratorria della Nonna.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente