[Primăvara] 10 lucruri pe care să le faci în această primăvară

thenewdaily
Foto: Zece lucruri pe care să le faci în această primăvară, PC: thenewdaily.com.au

Provocările #diez continuă și pentru primăvara lui 2015. Vezi care sunt lucrurile must-do în această primăvară și nu uita să împărtășești experiența ta cu noi.

#1. Personalizează-ți spațiul de lucru cu culori vii și obiecte handmade.

 

PC: captură youtube
PC: captură YouTube

Obiectele nu neapărat pot fi procurate de la vreun iarmaroc. Cel mai simplu, îți propunem să vizionezi câteva tutoriale la acest subiect și să-ți creezi propriile obiecte colorate, cum ar fi: borcane pictate cu guașă, caiete înfrumusețate cu paiete și hârtie colorată, diferite creații origami plasate de-a lungul spațiului tău de muncă și multe altele. De asemenea, urmărește evenimentele #diez pentru a afla despre numeroase ateliere de creație din oraș.

 

#2. Pentru că e primăvară, e un nou început în toate sensurile, #diez te îndeamnă să urmezi un curs de dezvoltare personală, de instruire în alt domeniu sau pur și simplu de aprofundare a cunoștințelor în domeniul în care tu te descurci cel mai bine.

 

PC: dailygenius.com
PC: dailygenius.com

Iată de ce, vezi aici câteva cursuri interesante pentru luna martie și urmărește-ne în continuare, pentru a afla despre mai multe cursuri.

 

#3. Mergi la sală sau frecventează un curs de dansuri, pilates sau orice alt tip de sport ți-ar plăcea.

 

PC: w-alterego.ru/
PC: w-alterego.ru

Nu excludem și faptul ca tu să faci jogging pe aleile din oraș. De asemenea, te îndemnăm să treci la o dietă sănătoasă, pentru a evita fenomenul avitaminozei de primăvară.

 

#4. Fă-ți o coafură nouă.

 

PC: http://celebritydepth.com/
PC: celebritydepth.com

Dragii noștri cititori, schimbările de coafură sunt binevenite în această perioadă. Fetele își pot vopsi părul în culoarea demult dorită, iar băieții pot să-și îndrepte frizurile și barba.

 

#5. Mergi la Sângerei, Moldova și la Cluj, România, pentru a fi parte a unor activități din cadrul Capitalelor Tineretului 2015.

 

PC: http://arhns.com/
PC: arhns.com

Sângerei a preluat ștafeta în acest an pentru Republica Moldova, iar în Cluj vor fi peste 1.500 de activități legate de acest domeniu, întrucât Cluj-Napoca este Capitala Europeană a Tineretului 2015.

 

#6. Urmează tradițiile de Paști

 

PC:: eclujeanul.ro
PC:: eclujeanul.ro

Tradițiile de Paști sunt numeroase: trebuie să gătești Pască împreună cu rudele, să mergeți cu rudele să o sfințești, iar în dimineața sărbătorii să te speli cu apă, ouă roșii și bănuți, pentru ca să ai un an bogat și prosper. Urmează aceste tradiții frumoase, care ne țin mai aproape de strămoșii noștri.

 

#7. Mergi la o tură pe Roata Viziunii la Botanica

 

PC: moldovenii.md
PC: moldovenii.md

Roata Viziunii, supranumită și caruselul „Roata Dracului”, este cel mai utilizat element din parcul de agrement al Văii Trandafirilor. Mergi la o asemenea aventură dacă ți-e frică de înălțime sau pur și simplu dorești să vezi Chișinăul de sus.

 

#8. Citește în parc

 

PC: enjoytrueliving.com
PC: enjoytrueliving.com

Că tot se încălzește afară, ia-ți cartea preferată, invită-ți prietenii și organizați un fel de offline-uri în sânul naturii, citind opere de artă.

 

#9. Mergi cu barca

 

PC: free-desktop-backgrounds.net
PC: free-desktop-backgrounds.net

Da, e posibil. Mergi în Parcul „La Izvor” pentru a afla mai multe detalii despre aceste servicii. Persoanele ce iubesc apa se vor bucura de o asemenea plimbare romantică.

 

#10. Mergi la rollerdrome

 

PC: cristinapurice.wordpress.com
PC: cristinapurice.wordpress.com

Ce poate fi mai frumos decât o sesiune de mers pe role împreună cu prietenii tăi. Păzește-ți capul, îmbracă genunchierele și mergi împreună cu cei dragi la Rollerdrome Zorile.

 

BONUS #11. Mergi în drumeție prin codri sau prin localitățile moldovenești încă neexplorate de tine.

 

Gustar 2014
Gustar 2014

Echipa #diez îți urează o primăvară frumoasă și productivă!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente