Top 6 jocuri-aplicații create în Republica Moldova

6-2-5-mobile-games
Foto: PC: popmu.se

Moldovenii noștri se pot lăuda cu mai multe performanțe în domeniul creării jocurilor-aplicații, decât noi am crezut.

În cadrul offline-ului despre game developing, am aflat că avem atât creatori de jocuri-aplicații, cât și de jocuri de calculatoare. Procesul creării jocului, precum și aplicația în sine, trebuie să-ți aducă plăcere. În acest articol, #diez îți prezintă o serie de jocuri-aplicații, care au fost create de către developerii moldoveni.

 

bubble explode#1. Bubble Explode

Dacă îți plac jocurile unde explodează șiruri colorate de bule de săpun, descarcă-ți Bubble Explode. Acesta posedă caracteristici precum 10 module de joc, reacții în lanț de explozii. Bubble Explode a fost plasat în topul aplicațiilor gratuite în Marea Britanie, Canada, Olanda, Rusia și a fost în Top 5 aplicații gratuite în SUA, Australia, Germania, Franța, Italia, Spania și nu doar. Aplicația, care a fost creată de Spooky House Studios, a fost descărcată de peste un milion de ori. Bubble Explode este disponibil atât în versiunea iOS, cât și în versiunea Android.

 

 

blitz#2. Blitz Blotz

Arcada Blitz Blotz îți va îmbunătăți abilitățile de a controla câteva cercuri multicolore. Jocul-aplicație poate fi descărcat gratuit și vei putea beneficia de:
# grafică vie și atrăgătoare;
# micșorarea vitezei;
# efecte sonore adorabile;
# cele mai bune rezultate.
Blitz Blotz a fost creat de Oriplay și este disponibilă pentru Windows Phone 8 și 8.1.

 

 

gems#3. Jewel Gems

Un alt joc de la Spooky House, Jewel Gems este o varietate a jocurilor, unde diferite elemente (bule de săpun, pietre prețioase, bomboane) explodează în lanț. Vei beneficia de 7 module de joc, bonusuri pentru explozii în lanț ale grupurilor de pietre scumpe, puse sub forme interesante (pătrate, linii, colțuri), 5 moduri de viteză. Acțiunea jocului are loc într-o junglă. Alte serii de bonusuri sunt disponibile. Jocul este disponibil atât pentru versiunea iOS, cât și pentru Android.

 

 

lamp#4. Lamphead

Protagonistul acestui joc este o persoană ciudată, care are pe umeri o lampă în loc de cap. Eroul are nevoie să evadeze din locuri întunecate și periculoase. Dacă ești pregătit să-ți testezi reacțiile, manevrând printre bariere și colectând bonusuri, fii eroul aventurii lui Lamp Head. Jocul este disponibil pe Windows Phone 8 și 8.1 și costă mai puțin de un dolar. Acesta este un alt joc, creat de echipa Oriplay.

 

 

railmaze#5. Rail Maze

Un alt joc popular al echipei Spooky House, Rail Maze este un joc, care dispune de peste 100 de puzzle-uri pentru trenul tău. Trebuie să te înveți să creezi o hartă propice, să scapi de trenurile-pirat, să construiești tuneluri și să eviți bombele. Este jocul perfect pentru persoanele cărora le place să rezolve barierele unei hărți. Aplicația este disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android.

 

 

drop#6. Drop Hunt

Doctorul Dunno a creat un elixir miraculos, care va salva viața fiicei sale, care este bolnavă de o maladie incurabilă. Accidental, elixirul a fost pulverizat pe masa doctorului. Ajută-l să-l adune, rezolvând diverse puzzle-uri, descoperind noi abilități și acumulând bonusuri. Seria de eroi drăguți îți va înveseli procesul de joc. Grafica este atrăgătoare și precisă. Drop Hunt este disponibil pentru Windows 8 și Windows 8.1. Jocul marca Oriplay poate fi descărcat gratuit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente