Cu „Yum” vei găsi cele mai convenabile localuri din apropierea ta

IMG_4818
Foto: Echipa care a creat aplicația Yum, PC: Yum.md

#diez vă prezintă o nouă aplicație utilă pentru fiecare dintre noi – „Yum”, care te va ajuta să găsești cu ușurință localuri specifice din oraș și din apropierea ta.

De multe ori ai vrea să schimbi atmosfera, însă nu încetezi să mergi în aceleași localuri de altădată, deoarece ești familiarizat cu ele? Nici nu știi ce localuri noi au apărut în apropiere sau nu ai fost acolo niciodată, întrucât nu știi dacă o să poți găsi în meniu ceva deosebit sau pur și simplu nu îți place? Deseori se întâmplă să întâmpini într-o noapte voluntari flămânzi din străinătate și nu știi ce localuri bune și deschise sunt prin apropiere la ora 3 dimineața sau cineva dintre prieteni îți sugerează un tip de mâncare specific, însă nu știi dacă localul dat e deschis la moment.

Ce faci în situația dată? Scoți telefonul și cauți ceva pe google sau pe fest.md, însă irosești mult timp până ce găsești ceea ce ar putea să corespundă tuturor criteriilor tale. În cazul acesta, aplicația Yum îți vine în ajutor!

Cum va arăta aplicația pe Androidul tău
Cum va arăta aplicația pe Androidul tău

Apărută în cadrul evenimentului Student Startup Camp, Yum este o aplicație Android, care te ajută să găsești restaurante în apropiere și să-ți personalizezi căutările în funcție de tipul de bucate pe care le preferi, promoțiile pe care le oferă și alte filtre.

Faci click pe fiecare restaurant care îți apare în rezultatul căutării și vizualizezi pe loc meniul categorizat al fiecăruia, ce va conține prețul și ingredientele fiecărui item, iar în același timp vei putea vedea și promoțiile restaurantelor.

Ideea a găsit deja susținători, și anume rețeaua de restaurante „Pizza Mania”, iar Oxana Muncescul, marketing managerul companiei, accentuează de ce Yum este o investiție excelentă. „Astăzi, când smartphone-urile nu mai sunt recepționate doar ca modernism, prestigiu, sursă de comunicare, dar și ca necesitate primordială în rândul tinerilor, înlocuind și calculatorul în majoritatea cazurilor, aplicațiile de tip Yum se bucură de o mare popularitate”, explică Oxana. „În cadrul Rețelei de Restaurante Pizza Mania, nu atât grație politicii de promovare, cât dorinței de a fi în topul celor mai dezvoltate companii, deja de un an de zile a fost pus accentul pe aplicațiile telefonice și acesta a fost unul din factorii creșterii gradului de popularitate a restaurantelor, aplicația fiind însă una proprie rețelei și nu combină alte companii. Pe zi ce trece, apar noi tendințe de dezvoltare, noi idei mici cu mare viitor precum este și ideea celor de la Yum. Unirea mai multor localuri într-o aplicație, care ar permite recepționarea unei baze de date a clienților mai mare pentru campanii publicitare însemnate, ar putea fi un boom pe piața inovațiilor, o bază informațională utilă pentru analiza concurențială, organizarea unor cercetări de marketing, analiza preferințelor consumatorilor. Din punct de vedere al marketingului, Yum este un proiect foarte util atât pentru clienți, cât și pentru companii, în mare parte”, declară Oxana.

Aplicația va fi disponibilă pe Google Play Store din data de 14 noiembrie. Deocamdată, pentru mai multe detalii și posibilitatea de a urmări activitatea echipei, accesați pagina web oficială sau pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente