Cele mai neobișnuite cadouri de primăvară pentru iubite și mame

pagefff
Foto:Cadouri neobișnuite pentru femeile dragi PC: colaj #diez

Sărbătoarea femeilor este încă un prilej de a arăta afecțiunea față de persoanele dragi. Îmbrățișările, cuvintele dulci și zâmbetele sunt ceea ce le face fericite pe femei, de aceea #diez a pregătit o listă de lucruri care cel puțin vor provoca amuzament și bună-dispoziție.

#1. ”Închiriază” un copil. Vezi cum e să ai un copil. Răsfațați-l precum ar fi al vostru. Iubiți-l pentru o zi (precis aveți prieteni/cupluri care au un copil dar vor să facă altceva de 8 martie, așa îi puteți ajuta).

Copii PC: pinterest.com
Copii PC: pinterest.com

#2. Jucării vorbitoare – hamsterul va repeta orice veți spune, iar în așa mod îi puteți spune cât de mult le iubiți.

Jucărie vorbitoare PC:maginbox.md
Jucărie vorbitoare PC:maginbox.md

#3. Papagal vorbitor
Învață un papagal să vorbească și să spună ”Te Iubesc”, astfel va fi cea mai dulce și amuzantă alarmă de dimineață pentru amândoi.

Papagal care va spune ''Te Iubesc'' PC: pinterest.com
Papagal care va spune ”Te Iubesc” PC: pinterest.com

#4. Iepuraș. Continui lista cu animale, care au o influență impresionantă asupra femeilor. În dependeță de preferințele Ei, poți alege un câine sau o pisică dar, pentru un WoW, ai nevoie de ceva mai special – Un Iepuraș, (simbol al feminității, în antichitate acesta a fost dedicat zeităților dragostei, Aphrodita (Venus) și Eros (Cupidon) în Grecia și Roma antică.)

Iepuraș, simbol al dragostei PC  PC: pinterest.com
Iepuraș, simbol al dragostei PC PC: pinterest.com

#5. Destinație turistică – Peștera Emil Racoviță. Una dintre cele mai mari peșteri din lume se găsește în rocile de ghips din satul Criva, județul Edineț (cca 265 km nord de Chișinău). Se plasează pe locul trei printre peșterile din ghipsuri și pe locul 8 în topul general al subteranelor gigantice de pe planetă.

Peștera Emil Racoviță PC: descriptiomoldaviae.ro
Peștera Emil Racoviță PC: descriptiomoldaviae.ro

#6.’ ‘I-ai pământul de sub picioare”, la propriu. Dacă iubita ta este o adeptă a senzațiilor tari este momentul să o ridici la 75 de metri deasupra solului. O terapie de Bungee Jumping ar fi o idee interesantă pentru cadoul tău de ziua femeilor. Clădirea cu o înălţime de 75 metri, a devenit punctul de atracţie a mai multor tineri şi tinere care au curajul să se arunce.

Bungee jumping la 15 Km de Chisinau PC: http://presasportiva.com/
Bungee Jumping la 15 Km de Chisinau PC: http://presasportiva.com/

#7. Luna de pe cer. Fii un romantic desăvârșit. I-ai luna de pe cer, de data aceasta- electrică. Lampa cu forma unei luni este cea mai romantică alegere.

Luna de pe cer PC: observestuff.blogspot.com
Luna de pe cer PC: observestuff.blogspot.com

#8. Închiriază un planetariu mobil. Așteptăm cu nerăbdare nopțile albe de vară și peisajul lor astral. Specialiștii de la Universitatea Tehnică din Moldova lucrează la construcția unui planetariu, unde se va instala un telescop ultramodern care se presupune a fi lansat în 2014, citat de Tv7.md, dar până atunci există planetarii mobile pe care le poți aduce acasă.

Planetariu PC: timp-liber.acasa.ro
Planetariu PC: timp-liber.acasa.ro

#9. Picnic la Orheiul Vechi . O sticlă de vin și niște cașcaval vor fi gustarea perfectă pentru un picnic romantic la înalțime. Nu uita de hainele groase și ceva cuverturi.

Picnic la înălțime PC: timp-liber.acasa.ro
Picnic la înălțime PC: timp-liber.acasa.ro

#10. O declarație precum ”Voi colora lumea întreagă pentru tine” va topi orice inimă. Surprinde-o vopsind un copac albastru.

Vopsește o lume întreagă penru pentru Ea PC: sodahead.com
Vopsește o lume întreagă penru pentru Ea PC: sodahead.com

#11. Un copac de mandarin. Mandarinul are același miros și gust dulce ca cel al dragostei. Dăruiește fructul iubirii voastre care va înflori în fiecare primăvară.

Copac fructifer pentru casă PC: gradinabakker.ro
Copac fructifer pentru casă PC: gradinabakker.ro

Orice cadou nu ai alege, trebuie să fie cu dedicație și sinceritate. Cuvintele potrivite și îmbrățișările lungi nu trebuie să lipsească.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente