(video) Alegeți unde vreți să fie amplasată marea clepsidră din Chișinău

clepsidra
Foto: Persoanele care vor dona bani pentru proiect vor primi ca simbol astfel de clepsidre

Generația Clepsidra, nu doar vorbește despre proiectul lor, dar s-au apucat de lucru. După mai multe discuții cu arhitecți (inclusiv de la primărie) au ajuns la 2 puncte posibile de amplasare în Chișinău. Așa că ei vă întreabă unde ați vrea ca ea să fie.

Tudor Cotruță, membru al Generației Clepsidra spune: ”Construcția acestei clepsidre gigantice va arăta cum visele pot deveni realitate. Clepsidra de 12 metri reprezintă începutul activității reale a copiilor mileniului III. Ea va aduce un record mondial, un loc activ de socializare și un instrument de măsurare a timpului pentru îndeplinirea scopurilor personale a fiecăruia din noi.

Acest sondaj este necesar pentru a scrie o cerere la Primăria Municipiului Chișinău, în baza lui se va oferi spațiul necesar.”

Astfel puteți alege din următoarele 2 locații:

#1. Locația 1. Str. Calea Ieșilor, lacul „La Izvor”

Poziționarea clpesidrei la Valea Morilor
Poziționarea clpesidrei la La Izvor

#2. Locația 2. Bd. Decebal la intersecția cu str. Trandafirilor

Poziționarea clepsidrei la Valea Trandafirilor
Poziționarea clepsidrei la Valea Trandafirilor

Alegerea Dumneavoastră va fi subiectivă, dar vă rugăm să luați în calcul capacitatea spațiului de a deveni o zonă de odihnă activă – aici pe primul loc vine Calea Ieșilor, lângă lacul “La Izvor” care oferă mult spațiu pentru activități distractive.

A doua locație, de la bd. Decebal intersecție cu str. Trandafirilor este mult mai accesibilă, dar și mai aglomerată și cu mai puțin loc pentru distracție. (Pentru ca sondajul nostru să fie mai real, vă rugăm să distribuiti și prietenilor voștri acest chestionar)

Puteți vota aici: Alegeți amplasarea Clepsidrei

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente