Interviu cu organizatorii BLVCK Friday

1560370_605186506220024_1362645436_n
Foto: BLVCK PC: facebook.com

BLVCK Friday este cel mai cunoscut party cu muzică EDM trap şi trap din Chisinău, care are și un dress code specific. Evenimentele adună un număr de tineri care trece peste capacitatea locației unde au loc, de aceea acum BLVCK se gândesc la un eveniment mult mai grandios.

#1. Cum a apărut BLVCK?
BLVCK: Serge Kino a început să promoveze acest stil de muzică la toate evenimentele la care participă ceea ce la stimulat să facă un concept dedicat doar acestui stil de muzică. După câteva evenimente organizate cu succes el a propus şi celorlați să participe la BLVCK ca organizatori, primul a fost Nick BK, după care a urmat şi Nikita, Toxic, Panda și Freak.
Acum suntem o echipă care încercam să aducem ceva nou pentru tineretul din Moldova.

Serge Kino PC: facebook.com
Serge Kino PC: facebook.com

#2. Cu ce vă deosebiţi de un party organizat de oricare alt DJ? 
BLVCK: În primul rând suntem o echipă în care fiecare are rolul său, fie el dj, mc, videomaker toţi împreună noi suntem o echipă asta e prima ce ne deosebeşte. Suntem primii şi unicii care facem evenimente cu aceste genuri de muzică ca EDM trap şi trap. Referitor la stilul vestimentar noi, cred că am schimbat cu totul modul de a se îmbrăca pentru tinerii din Chişinău căci la primul eveniment au venit nu mai mult de 100 persoane îmbrăcate cum noi dorim din 500 iar acum la ultimul eveniment care să soldat cu 1000 persoane la eveniment din care 200 pur şi simplu nu au încăput în local practic toţi erau îmbrăcaţi cum noi dorim! Deci este o mică reuşită pentru noi.

DJ PANDA si NICK BK PC: facebook.com
DJ PANDA si NICK BK PC: facebook.com
 

#3. Cu fiecare ediţie organizată, sala tipografiei e tot mai plină, unde vor ave loc următoarele ediţii , ce planuri de viitor aveţi?
BLVCK: Suntem foarte mulţumiţi locaţiei Tipografia 5 pentru că ne susţin şi ne dau posibilitate să desfăşurăm acolo evenimentele noastre, dar deja şi ea devine neîncăpătoare. De aceea acum ne gândim la un eveniment de +1000 persoane cu un artist cunoscut. Până când ţinem totul în taină, dar o să facem acest eveniment la cel mai înalt nivel!

#4. Atmosfera e de fiecare dată ‘nebună’ în timpul petrecerilor, cum vă simțiți voi?
BLVCK: Noi suntem o parte a acestei atmosfere, noi ne dedicăm totalmente petrecerii şi acelaşi feedback dorim de la acei care au venit la BLVCK de aceea fiecare party e cum ar fi ultimul.

#5. Care parte a petrecerii este cea mai ”fierbinte”? 
BLVCK: Cea mai fierbinte parte e însuşi petrecerea. La noi, nu-i nici un timp anumit, totul cum se începe, aşa şi se termină.

BLVCK PC: facebook.com
BLVCK PC: facebook.com

#6. De ce să venim la Black friday ?
BLVCK: # Este unica petrecere unde se mixează EDM trap şi trap.
# Doar aici se vine şi se dansează non stop şi oamenii vin doar pentru muzică dar nu pentru alcool sau fete.
# Cu noi e vesel.
# Mereu aducem ceva nou pentru vizitatori.

BLVCK PC: facebook.com
BLVCK PC: facebook.com
BLVCK PC: facebook.com
BLVCK PC: facebook.com

Le mulțumim mult celor de la BLVCK și le dorim mult succes. Mai multe informații găsiți pe pagina lor de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente