Ce interpreți vor cânta de Revelion în Piaţa Marii Adunări Naţionale

IMG_0369
Foto: Concert de Revelion în PMAN

În seara de Revelion, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, se va desfășura tradiționalul concert care are loc an de an. Concertul este organizat de Guvernul Republicii Moldova și include un amplu program artisic.

Evenimentul va începe la ora 16.00 cu un program muzical. La ora 19.00, pe scenă vor evolua copiii din grupul „Do-Re-Mi-cii”, „Rav Studio” şi tineri interpreţi: Denis Medone, Mădălina Calin, Nicollette Fyo, Diana Brescan, Ştefan Roşcovan, Felicia Dunaf şi Cătălina Cărăuş.

Aproape de ora 21.00, pe scenă vor urca artiştii de la „Fabrica de staruri”: Irina Ceban, Alexandru Manciu, Vlad Raeţchi, Adriana Voloscenco şi Gloria Gorceag.

Va urma formaţia „FurioSnails” şi un program de muzică uşoară prezentat de Natalia Gordienco, Vali Boghean, Tatiana Cerga, Marcel şi Cornelia Ştefăneţ. Grupul folcloric „Moştenitorii” va prezenta un recital cu urături și colinde de anul nou. De asemenea, în scenă vor evolua Anişoara Puică, Diana Rotaru, formaţiile Catharsis, Art Group Brio Sonores şi orchestra de muzică populară condusă de frații Vasile și Vitalie Advahov.

Seara dintre ani va culmina cu focuri de artificii şi un spectacol muzical prezentat de trupa „Gândul Mâţei”.

Evenimentul va fi moderat de Eugen Bulgaru și Ilinca Avram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente