Cambridge are un centru de testare în Moldova: Universitatea IRIM

1069998_548504751874993_127626783_n
Foto: PC: ESOL Cambridge Center Moldova

Pe 12 decembrie, a fost semnat primul acord de parteneriat între Institutul de Stat de Relații Internaționale din Moldova (IRIM) și Alianța Franceză din Moldova, în privința deschiderii centrului care oferă și organizează examenele Cambridge de limbă engleză.

Studenții de la IRIM vor avea parte de diferite examene Cambridge direct în universitatea lor. Ei vor beneficia de costuri mai mici și sfaturi individuale pentru preparare. Ei vor putea acum să valideze oficial nivelul lor de limba engleză conform standardelor Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL).

Director Alianței Franceze din Moldova domnul Emmanuel Skoulios menționat în timpul ceremoniei de deschidere, că prestigioasa Universitatea din Cambridge, a ales anume această instituție, pentru aptitudinile sale, expertiza și seriozitatea în organizarea de teste de limbă și examene. El a reamintit că Alliance Française este singurul centru autorizat de examen în Republica Moldova pentru examenele de limbă franceză, iar acum și pentru examenele Cambridge.

Pentru mai multă informație puteți vizita pagina Centrului de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente