A sărbătorit cea de-a 103-a zi de naștere cu un tatuaj

103yearoldevelynkottman7
Foto: PC: mymodernmet

Evelyn Kottman și-a sărbătorit cea de-a 103-a zi de naștere într-un mod cu totul deosebit. Însoțită de nepoți ea a mers într-un cazinou, unde a comandat mâncare delicioasă, după care și-a făcut un tatuaj!

Nepoata Evelyn a postat pe Reddit că Evelyn-bunica a pariat totul, 103 de dolari, la ruletă pe negru și norocul a fost de partea ei! Cu tot câștigul aceasta a mers la restaurant să comande cea mai gustoasă mâncare, iar farfuriile apăreau și dispăreau, una după alta. Cu stomacul plin Evelyn a mers să termine tatuajul, început la vârsta de 100 de ani, cu ajutorul lui Chad Ronilo de la studioul ”Lucky Devil Tattoo” din orașul american Seattle.

Dacă vă întrebați ”este oare OK că și-a făcut tatuaj la vârsta ei?” atunci nepoată Jennifer a declarat că bunica a avut permisiunea dermatologului. ”Va trebui mult mai mult decât un tatuaj, ca bunica să se îmbolnăvească de ceva. La vârsta ei are o condiție fizică de invidiat.” Cititorii de pe Reddit s-au ținut de comentat și mai ales, de întrebat ”Care este secretul ei?”, la care Jennifer le răspundea: ”Bunica are două răspunsuri pentru voi: ”YOLO” sau ”carne și cartofi.”

103yearoldevelynkottman2

103yearoldevelynkottman3

103yearoldevelynkottman4

103yearoldevelynkottman5

103yearoldevelynkottman6

103yearoldevelynkottman1

Sursa: mymodernmet

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente