Concurs: Fapta bună a Mariei Rotaru

Echipa noastra

Azi vă prezentăm o nouă serie de materiale pentru concursul “Ştiri despre tine. 2013 spre 2014“. De data această aflați despre fapta bună a Mariei din 2013, care a ajuns pe adresa noastră de e-mail în ziua de 28 noiembrie, ora 17:33.

La începutul acestei verii, am participat la un training al Academiei New Media. Scopul pentru care am decis să particip la acest training a fost să îmi lărgesc cunoştinţele în ceea ce priveşte new media şi nu numai, acum pot spune că în acel moment am făcut o alegere corectă. La acest training am avut onoarea de ai întâlni pe: Andrei Fornea – unul din cei mai influenți bloggeri din Republica Moldova; Viorel Rodideal – co-fondatorul organizației MediaPoint ș.a. După training, din cei 15 participanţi, cei de la Academie au trebuit să aleagă doar 4 persoane pentru Summer Camp. Printre cei patru norocoşi am fost şi eu, Rotaru Maria, împreună cu Stici Felicia, Pulbere Alexandru şi Eremia Cristian. Deja la Summer Camp a trebuit să dezvoltăm site-ul localităţii, acesta fiind scopul pentru care am fost aleși la Summer Camp. Clar că am fucut-o cu ajutorul trainerilor de la Academie. Cu sfaturi utile pentru dezvoltarea site-ului, dar şi a paginilor acestor site-uri, au venit şi alte persoane (traineri): Tudor Darie, Alexandru Lebedev, Liliana Barbarosie.

Timp de 4 zile am reuşit să facem un site: milestiimici.info destul de accesibil pentru orice persoană, deoarece poate să se informeze despre orice activitate, eveniment din localitatea noastră. În acest timp scurt mi-am făcut noi prieteni, am aflat multe lucruri folositoare, dar de asemenea este şi va fi o experiență de neuitat pentru mine şi pentru ceilalţi participanţi.

Participantii primei editii ai Academiei New Media_n

*NB: Acest text este participant în concursul lansat de #diez “Ştiri despre tine. 2013 spre 2014“. Premiul care-l așteaptă pe cel mai creativ/ă și ingenios/oasă este un Samsung Galaxy Tab 2. Cei care au devenit curioși pot citi aici regulamentul concursului. Așteptăm mesajele voastre la adresa [email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente