Prima ediție „Open Mind – Născut în Moldova” a fost friguroasă

frig
Foto: Lumea cu mintea deschisă nu s-a lăsat alungata de frig.

Prima ediție a „Open Mind: Născut în Moldova” a trecut cu succes. Frigul a făcut ravagii, motiv din care organizatorii și invitații își doresc ca la următoarele ediții timpul să țină cu ei.

#diez îți prezintă părerile unora din cei prezenți la eveniment:

Kătălina Rusu, interpretă:

Cătălina Rusu sugerează mai multă promovare evenimentului.
Cătălina Rusu sugerează mai multă promovare evenimentului.

„Este un eveniment surpriză pentru mine. Din start gândeam că merg la o expoziție care se va desfășura într-o încăpere. M-a surprins enorm faptul că evenimentul a fost organizat în aer liber. Este remarcabil și faptul că prin Open Mind ne reamintim de obiceiurile, tradițiile și tot ce are mai frumos țara noastră.

Picturile în vin sunt fascinante. Mi-aș dori să am o asemenea colecție întreagă și acasă, deși deocamdată nu știu unde aș expune-o. În special mi-au plăcut picturile cu biserici pentru că exprimă cu adevarat emoții, trăiri, sentimente.

Îmi pare rău că la eveniment au venit atât de puțini oameni, deoarece Open Mind merită să fie văzut. Atmosfera este într-adevăr super, chiar dacă este vânt afară.”

 

Max Oazo, numele nou din show-bizz-ul moldovenesc:

Max Oazo vrea timp bun.
Max Oazo vrea timp bun.

„Evenimentul de astăzi îmi pare foarte bine organizat. Dacă voi fi invitat și la următoarele ediții, cu siguranță voi participa. Unicul lucru ce mă deranjează este timpul care nu ține deloc cu noi. Este foarte frig. Am fost cu o zi înainte aici și era soare și un timp frumos. Spuneam că evenimentul va avea un succes incontestabil, va fi foarte interesant. Din păcate acum e toamnă, nu e vară.

Aș vrea ca acest eveniment să se repete săptămânal și ca lumea care are ceva de spus și de prezentat să vin aici și să se facă văzută. Nu poți să știi ce face lumea acasă.”

 

Tatiana Onofrei, unul din organizatorii evenimentului:

„Aceasta este prima ediție. Următorul eveniment va include în sine un târg de haine pentru toți și cu de toate, un alt film artistic de producție autohtonă, dar care îl lăsăm surpriză publicului.

La următorul eveniment Open Mind vor fi oferite fructe la degustare. Scopul caritabil al evenimentului se păstrează în continuare. Nu vor fi ajutate doar casele de copii dar și Asociația de surdo-muți, așa cum sloganul nostru este „Hai să fim mai buni”.

Blogger-ul Ivan surprinsla Open Mind.
Blogger-ul Ivan surprins la Open Mind

Diversitatea va fi asigurată de la un Open Mind la altul: următorul eveniment va fi organizat în stil R&B.

Design-ul cu haine este inspirat din străinătate. Materialele folosite acum au fost donate de cei care și-au adus aportul la organizarea evenimentului.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente