Profesorii se pot înscrie la un program de dezvoltare a competențelor pedagogice

profesori  curs
Foto:UPSC

Cadrele didactice din școli se pot înscrie la un program de formare ce vizează dezvoltarea competențelor pedagogice într-un mod umanist și centrat pe elev. Acesta se va desfășura în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2024.

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării, obiectivele formării vizează dezvoltarea unui mediu educațional incluziv și stimulativ, încurajarea colaborării între școală, familie și comunitate. De asemenea, se centrează pe aplicarea metodelor pedagogice active și reflectarea critică asupra practicii pedagogice.

Programul este preconizat pentru 25 instituții de învățământ general preuniversitar, preponderent pentru instituțiile din Chișinău și raioanele Strășeni, Ialoveni, Criuleni și Anenii Noi. Grupurile vor fi formate din aproximativ 100 de cadre didactice (un director adjunct și trei cadre didactice din fiecare instituție).

Profesorii interesați, pot completa formularul de înscriere la acest link. Termen limită pentru înscriere este 20 octombrie.

Forumul va fi organizat de Ministerul Educației și Cercetării în colaborare cu Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente