Circulația rutieră pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni va fi reluată, iar pe un alt tronson – sistată

troleibuze
Foto:RTEC

Primăria Municipiului Chișinău informează că de mâine, 25 martie, va fi reluată circulația rutieră pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni. Totodată, strada 31 august 1989 rămâne închisă în perimetrul străzilor Bănulescu-Bodoni și Al. Pușkin, pe segmentul dintre Bulgară și Ismail.

De asemenea, de marți, 28 martie, circulația rutieră va fi sistată și pe tronsonul dintre Aleksandr Pușkin și Mihai Eminescu. Suspendările se fac pentru a putea continua lucrările de reabilitare totală a străzii 31 august 1989.

Rutele de troleibuz și autobuz, care traversează strada 31 august 1989, sunt redirecționate pe străzile adiacente, după cum urmează:
― Troleibuze:
# unitățile de pe rutele nr. 7, 16, 25, 32 vor circula până la strada Alexei Mateevici;
# ruta nr. 30 ‒ de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;
# rutele nr. 4, 10, 12 își reiau circulația pe traseul stabilit;
― Autobuze:
# ruta nr. 26 ‒ în direcția spre sectorul Râșcani: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Lucrările sunt executate conform proiectului și graficului aprobat.


Amintim că pe 17 martie, în timpul lucrărilor de reparație pe strada 31 August 1989 din centrul capitalei, lucrătorii au descoperit două insule cu pavaj vechi, caldarâm. Mai multe detalii citiți în acest articol.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente