Playlist săptămânal de la proiectul ”100 de Movile”

1mJbQ
Foto:La filmarea unui promo ”100 de Movile”

Așa cum v-am obișnuit de două săptămâni playlist-ul nostru este gata să aducă inspirație unei zi de luni, dar și creativitate pentru toate cele șase zile rămase, hăt, până duminică. De data aceasta la pupitrul virtual au stat Lidia Scarlat și Max T. Ciorbă, cei care vor povesti despre folclor în cadrul proiectului ”100 de Movile.”

#1 LUNI: Subcarpați feat. Argatu – ”Rege pe Deal”

În fiecare zi de luni, atmosfera în oraș diferă de celelalte zile. Lumea tace mai mult, sângele abia începe să circule prin organism după weekend, ascensoarele lenevesc și cafelele par prea scurte. Se zice că așa cum începi săptămâna, așa o vei ține până la capăt, noi le dorim tuturor să se simtă Regi Pe Deal o săptămână întreagă!

#2 MARȚI: Trigon – ”SkyLark”

Marți, majoritatea oamenilor au depășit deja starea amestecată de weekend versus conștientizarea faptului că ”e luni.” Piesa asta de la Trigon o recomandăm dimineața, în drum spre lucru, pentru o zi cât mai productivă. Mai ales că fiecare din noi are nevoie de câte o doză de mândrie națională, iar Trigon sunt ”made in Moldova” 100%.

#3 MIERCURI: Duelul Fraților Advahov și Alex Calancea Band cu Alexandru Arcuș

Acest duel este perfect pe la amiază, atunci când simți că energia matinală se cam scurge, începi să procrastinezi și cauți la ce să te mai uiți pe net. Vezi acest ”battle” dintre o orchestră populară și un band experimental.

#4 JOI: Urma – ”Cine iubește și lasă”

Deși titlul piesei va parea cunoscut pentru mulți, cei de la Urma au refăcut cântecul într-un stil crossover superb. Credem că cel mai bine se potrivește seara, cu căștile pe cap, mergând pe străzile pline de oameni, lumini de semafor și faruri de mașini.

#5 VINERI: Jay-Z feat. Kanye West – ”Murder to Excellence”

Când am auzit piesa asta pentru prima dată, am simțit un val de adrenalină. De ce? Pentru că Jay-Z și Kanye West au folosit sample-uri din folclorul nostru în piesa asta mega-populară!

#6 SÂMBĂTĂ: Sha’s Feckel – ”Knarrho”

Indiferent la ce oră te trezești într-o zi de sâmbătă, include piesa asta, la volum destul de tare ca să o auzi din orice colț al camerei. Sub piesa asta trezește-te, dezbracă-te de pijama sau îmbracă ciorapii sau orice faci tu deobicei sâmbăta dimineața. Piesa oferă o oarecare stare de relaxare și ritm în același timp.

#7 DUMINICĂ: Negura Bunget – ”Pământ”

Cei ce vor o duminică liniștită, cu o atmosferă mistică Transilvăneană, să asculte prima jumătate a piesei. Cei cu rezistență bună la muzica rock metal, să asculte piesa până la sfârșit.

* BONUS de la #diez: Frank Ocean – Super Rich Kids (Ft. Earl Sweatshirt)

Taguri: #playlist
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente