„Marca comercială a anului 2017”. Întreprinderile şi organizaţiile care pot depune cererile

marca comerciala
Foto: oficial.md

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) și Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) au anunțat lansarea concursului „Marca comercială a anului 2017”.

Astfel, la ediția a XV-a a concursului „Marca comercială a anului 2017” pot participa întreprinderi şi organizaţii cu diverse forme de proprietate, persoane juridice înregistrate în Republica Moldova, precum şi persoane fizice care produc bunuri materiale şi prestează servicii pe teritoriul țării.

La concurs se admit doar mărcile comerciale, naţionale şi străine, care la momentul depunerii cererii de participare sunt înregistrate şi valabile pe teritoriul Republicii Moldova, conform legislaţiei în vigoare.

Participanții vor concura pentru premiul mare – Mercuriul de Aur, medaliile de aur, de argint şi de bronz.

Ediţia curentă a concursului numără în total 12 nominalizări şi 11 categorii la care pot aplica pretendenţii.

De asemenea, participanții înscriși la concurs vor beneficia de un set de facilități din partea Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, și anume:

– organizarea seminarelor în domeniul proprietății intelectuale pentru angajații participanților la concurs;

– promovarea mărcilor laureate ale concursului în publicațiile AGEPI;

– consultanță gratuită la înregistrarea mărcilor și servicii de prediagnoză a proprietății intelectuale.

Concursul „Marca comercială a anului” a fost inițiat în anul 2003 și are drept scop promovarea practicilor de succes în domeniul businessului, familiarizarea consumatorilor cu cele mai bune mărci de pe piața autohtonă, precum și remarcarea celor mai competitive întreprinderi din Republica Moldova.

Câștigătorii concursurilor vor fi premiați în luna iunie, în cadrul Galei Businessului Moldovenesc.

Reamintim că, pentru titlul de „Marca comercială a anului 2016″ au concurat 110 mărci comerciale înregistrate pe piața Republicii Moldova. Cele mai multe cereri de participare au fost depuse pentru nominalizările „Favorita anului” și „Aprecierea consumatorului”.

Cererile de participare la Concurs pot fi depuse până pe 30 martie 2018, iar dosarul până pe 17 aprilie 2018, la sediul Camerei de Comerț și Industrie: bd. Ştefan cel Mare, 151, etaj 2, of. 9; Tel/fax: 022 21-07-25, email: [email protected], Direcţia relaţii internaţionale şi evenimente de afaceri.

Detalii despre concursul „Marca comercială a anului”, regulament și formulare de aplicare găsiți la următoarea adresă: www.marca.chamber.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente