Devino voluntar la „CNA-ul Studențesc” și participă la combaterea corupției

1
Foto: Photo Credit: facebook.com/cnastudentesc

Dacă ești intolerant față de corupție și protecționism și ai dori să participi la excluderea acestui flagel din societatea noastră, atunci devino voluntar în cadrul „Centrului Național Anticorupție Studențesc”. Echipa anunță lansarea perioadei de recrutare a noilor membri.

Tinerii pot activa în cadrul a două departamente: monitorizare sau imagine și PR. Persoanele care doresc să devină parte a echipei  sunt rugate să completeze formularul de aplicare și să trimită CV-ul pe [email protected]. Doar persoanele care au fost selectate în cadrul primei etape vor fi contacte și invitate la cea de a doua etapă – interviul. Doritorii își pot depune dosarul de la 1 martie până pe 14 martie, 2016.

 

Photo Credit: CNA - Studențesc
Photo Credit: CNA – Studențesc

Activitățile „CNA Studențesc” se axează pe educarea și sensibilizarea tinerei generaţii a Republicii Moldova în spiritul intoleranţei faţă de protecţionism şi corupţie, flagel ce ameninţă grav statul de drept, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, dezvoltarea economică şi socială a ţării precum şi stabilitatea instituţiilor democratice, bazele morale ale societăţii. Proiectul CNA Studenţesc are scopul de bază lupta împotriva corupţiei, aceasta fiind premisa necesară pentru sporirea asigurării transparenţei, eticii şi integrităţii în domeniul educaţiei universitare și civice.

Centrul a fost creat în 2015 de către Asociaţia Studenţilor Facultăţilor de Drept din Republica Moldova (ELSA) şi Centrul Naţional Anticorupţie (CNA), principalul obiectiv fiind prevenirea şi combaterea corupţiei, protecţionismului universitar, dar şi civic.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente