Participă la programul MentorMe Job Accelerator și obține acces direct la viitorul tău angajator

Mentor me
Foto:Mentor Me/Facebook

MentorMe organizează programul MentorMe Job Accelerator 4.0, care este destinat pentru tinerii din Republica Moldova ce vor să aibă acces direct la angajatori și să fie pregătiți pentru piața muncii.

MentorMe Job Accelerator 4.0 este un program dedicat tinerilor din Republica Moldova, care își propune să le ofere suport pentru dezvoltarea carierei și acces la oportunități de angajare.

Prin mentorat, sesiuni de consiliere, workshopuri și interacțiuni directe cu angajatori, programul ajută tinerii să își dezvolte abilitățile profesionale, să își găsească un loc de muncă și să prevină burnout-ul. Programul include și sesiuni de SpeedMatching cu angajatori și acces la resurse educaționale gratuite pe platforma Job Accelerator.

Participarea în cadrul proiectului Job Accelerator 4.0 implică un angajament de aproximativ 15 de ore, distribuite pe parcursul a patru săptămâni. Programul include cinci sesiuni individuale de mentorat, trei sesiuni online de instruire (fiecare de câte o oră) și o sesiune offline de networking, oferind participanților oportunitatea de a dezvolta competențe profesionale într-un mediu dinamic și sprijinitor.

Data limită pentru înregistrare: 28 octombrie 2024

Vă puteți înregistra la acest link.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente