Încă nu ți-ai făcut planuri pentru săptămâna viitoare? Câteva evenimente la care poți merge în perioada 27 mai – 2 iunie

quiz-1 (1)
Foto: Facebook/Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale

În fiecare zi, în toată țara se desfășoară o multitudine de evenimente interesante la care poți participa. Mai jos îți prezentăm câteva dintre cele programate pentru perioada 27 mai – 2 iunie.

QUIZUL #70 (27 mai)

QUIZUL este un joc intelectual distractiv în care echipe formate din cel mult șapte persoane încearcă să acumuleze cât mai multe puncte.

Organizatorii garantează întrebări bune, concurență acerbă și emoții pozitive, iar pentru a vă simți pregătiți de joc, aceștia recomandă să răsfoiți cele mai recente titluri de știri, să ascultați cele mai noi piese și să vă adunați echipa.

Jocul se va desfășura în incinta localului Lake House luni, 27 mai, începând cu ora 19.00. Aici găsiți mai multe detalii.

Sursă: Facebook/Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale

Spectacolul „LOVE ME XXI” (28 mai)

LOVE ME XXI” este un spectacol regizat de Daniela Burlaca. Tânăra a construit atât de organic un amalgam de personaje bizare parcă rupte din harta umană a secolului al XXI-lea, de care iată se ține cu caninii de anul ’20. Ea, pictorul de idei, n-o să vă dea totul pe tavă, chiar dacă voi o să credeți la un moment dat că ați venit doar ca să vă distrați.

Spectacolul va fi jucat la Teatrul Geneza Art marți, 28 mai, începând cu ora 18.00. Aici găsiți mai multe detalii.

Sursă: #diez

Lansarea albumului „Semnal în vânt” (29 mai)

Interpretul Mihai Chiriac, cunoscut drept MAHAYA, vă invită la evenimentul de lansare a primului său album, „Semnal în vânt”. Acesta se va desfășura la terasa Wine Republic din cadrul complexului multifuncțional Toro Center pe 29 mai, începând cu ora 18.00.

Seara va începe într-o notă energizantă cu DJ Primak, care va încălzi atmosfera cu un mix de piese vibrante, perfect pentru a vă pune în mișcare și a vă pregăti pentru concert. Invitata specială a serii va fi interpreta Tania Turtureanu.

Aici găsiți mai multe detalii.

Sursă: iticket.md

Opera „ALEKO” (29 mai)

Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” vă invită miercuri, 29 mai, la premiera operei într-un singur act „ALEKO”. Povestea spectacolului este inspirată din poemul „Țiganii” de Aleksandr Pușkin. Această operă tragică abordează teme precum dragostea, gelozia și răzbunarea, fiind învăluită într-o atmosferă vibrantă, plină de emoții intense.

În centrul acțiunii se află Aleko, un tânăr aristocrat rus care, deziluzionat de societatea mondenă și moralitatea ei precară, decide să renunțe la lumea sa și să trăiască printre romi. Aici, el se îndrăgostește de frumoasa Zemfira și găsește fericirea alături de ea. Cu toate acestea, fericirea lor este umbrită de apariția unui rival, care cucerește inima fetei. Cuprins de gelozie și furie, Aleko ajunge la un punct de cotitură atunci când descoperă trădarea iubitei sale.

Aici găsiți mai multe detalii.

Sursă: iticket.md

Mozaic Pitching Session (30 mai)

Pe 30 mai, la ora 17.30, sunteți așteptați la Mozaic Pitching Session. Evenimentul este conceput pentru investitori, fondatori și entuziaști ai tehnologiei, oferindu-le ocazia de a se conecta și de a asista la prezentarea start-upurilor tehnologice inovatoare.

În cadrul sesiunii de pitching vor fi trei start-upuri care vor avea ocazia de a se prezenta. Aceasta este o modalitate excelentă de a intra în contact cu lideri din industrie, investitori, colegi entuziaști, de a împărtăși informații și de a crea legături semnificative în cadrul comunității tech.

Evenimentul va avea loc la Orange Digital Center. Aici găsiți mai multe detalii.

Sursă: iticket.md

Urban Vibes (31 mai)

Urban Spirit Family vă invită, în data de 31 mai, începând cu ora 12.00, la un festival de hip-hop și cultură urbană Urban Vibes. Acesta este un festival anual de street culture care se desfășoară în Parcul Victoriei din Bălți. Intrarea este liberă pentru toți.

Programul festivalului include:
# cursuri de masterclass de graffiti;
breakdance și skateboarding, pentru copii și adulți;
# concursuri de Hip-HopWorkout și Sketching.

Aici găsiți mai multe detalii.

Sursă: iticket.md

Concert susținut de Catalina Cara și Magic Flowers (1 iunie)

Programul va include atât piese ale Catalinei Cara, din albumul Leap Year Baby, cât și remixuri semnate de Magic Flowers, iar evenimentul se va încheia cu un live hybrid set.

Catalina Cara este interpretă de muzica indie dream pop, îndrăgită atât la nivel local, cât și internațional. Magic Flowers este un duo dinamic de muzică house. Cele două entități muzicale unice se vor reuni pe scena Artcor pentru a crea o fuziune de stiluri, îmbogățită de sunetele instrumentelor și a decorului spectaculos, alcătuit din flori vii.

Evenimentul se va desfășura pe 1 iunie, începând cu ora 19.30. Aici găsiți mai multe detalii.

Sursă: afisha.md

Strawberry Day (2 iunie)

Duminică, 2 iunie 2024, începând cu ora 12.00, vinăria Château Vartely vă așteaptă la o nouă ediție a festivalului Strawberry Day. Cea de a cincea ediție a festivalului vine cu un format mai special. Pe lângă căpșune, vin și spumant, organizatorii au pregătit pentru oaspeți o tematică specială dedicată spiritului vibrant al Spaniei.

Biletul de intrare la eveniment include:
# degustare de vinuri rosé Totem Feteasca Neagră și toate cele trei spumante din colecția Inspiro – nelimitat;
# porție mare de paella;
# căpșune aromate;
# zone foto pentru momente memorabile;
# excursie cu tur ghidat prin vinărie la ore fixe;
# muzică live și program de divertisment;
# show de sabraj;
# masterclass de dansuri latino.

Aici găsiți mai multe detalii.

Sursă: iticket.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente