Conducerea UTM a adresat un mesaj de felicitare cu studenților cu ocazia Zilei Internaționale a Studenților

UTM-ZiuaStud_0029_lr-1536×1022-1

Studenții sunt acea energie și forță creatoare care reușește să schimbe lumea, să transforme lucrurile comune în fapte de valoare, să imprime o altă percepție asupra lumii și a Universului, prin urmare – să creeze Viitorul – principiul de bază după care se conduce UTM.

Pin marcarea Zilei Internaționale a Studenților, acestora li se recunoaște importanța și valoarea pe care o au în comunitatea academică a Universității.

Cu prilejul acestei sărbători, într-un dialog cu discipolii UTM, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, rectorul UTM, a transmis studenților un mesaj de felicitare și le-a dorit să se bucure din plin de această perioadă a vieții, să persevereze, să se dezvolte, să folosească la maxim oportunitățile pe care le oferă Universitatea și să aplice la mobilități academice. Totodată, i-a asigurat că UTM este instituția unde nevoile studenților sunt mereu în centrul atenției și se depune maxim efort pentru a moderniza spațiile universitare și a crea condiții optime de studiu și agrement; a perfecționa în permanență procesul didactic, prin elaborarea și popularizarea a noi programe de studiu, pentru a se atinge performanța.


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente