Îmbunătățește aspectul danturii tale. Vezi cele mai solicitate proceduri de estetică dentară

albire-dentara
Foto: freepick.com

Știai că o dantură sănătoasă și un zâmbet sclipitor îți pot ușura considerabil integrarea socială și obținerea unor succese memorabile în carieră? Da, da, ai citit bine. Una dintre rigorile conduitei de afaceri și de cooperare socială e să îi zâmbești nonșalant persoanei din fața ta, iar acest lucru poate fi făcut numai dacă ai un zâmbet de milioane. Care sunt cele mai solicitate proceduri de estetică dentară, grație cărora poți să zâmbești dezinhibat? La această întrebare ne-au răspuns specialiștii clinicii dentare Imperial Dent, în rândurile ce urmează.

#1. Detartrajul

Această metodă nu e doar estetică, ci și curativă, deoarece înlăturarea depunerilor de piatră de pe dinți permite tratamentul dentar eficient și previne deteriorarea dinților.

#2. Albirea dinților – un mijloc de estetică dentară la îndemâna fiecărei persoane

Este lucru știut că de-a lungul timpului, din cauza unor carențe alimentare sau a unor obiceiuri nocive, dinții își pierd din culoarea lor naturală și din luciul sănătos. Cafeaua, țigările sau omiterea periajului la timp scade din intensitatea culorii naturale a dinților.

Pentru a-i face din nou strălucitori, poate fi suficient doar albirea dinților, o procedură stomatologică clasică, ușorară, non-invazivă și non-traumatică. Medicul stomatolog aplică soluția de înălbire, astfel încât doar după câteva proceduri să-ți întoarcă zâmbetul pe care l-ai avut sau să-ți dea unul cu totul nou.

#3. Fațetele dentare – o metodă rapidă de a corecta vizual un zâmbet

Fațetele dentare au apărut pe piața serviciilor stomatologice, devenind o inovație de o utilitate maximă. Foițele cimentate care se aplică pe suprafața dintelui îi conferă acestuia un aspect natural, iar dimensiunea de doar 0.5 mm o face absolut confortabilă, inclusiv pentru persoanele care au frecvent gingivite.

Acestea repetă integral imaginea naturală a dintelui, ceea ce permite reconstrucția fără durere a dinților stricați, măcinați sau cu diferite ciobituri mecanice. Practic, îți este reparată structura integrală a dinților prin aplicarea acestor fațete. E o metodă de estetică dentară utilizată pe larg mai ales pentru vedete de cinema și oameni publici.

#4. Aplicarea bijuteriilor dentare

Iată o procedură stomatologică exclusiv estetică, prin care medicul aplică o bijuterie dentară, care conferă zâmbetului un anume șarm. Pacienții optează preponderent pentru aplicarea pe un incisiv lateral superior a unei pietre semiprețioase, care strălucește cu fiecare zâmbet.

Foto: pexels.com

#5. Aparatele dentare și coronițele dentare

Încă două mecanisme eficiente pentru a alinia corect dinții și a corecta aspectul vizual al acestora sunt aparatele dentare și coroanele dentare. Cele două produse se aplică conform protocolului de tratament și după tratamentul complet al problemelor de igienă orală.


Vrei să ai dinți sclipitori și un zâmbet cu adevărat frumos? Apelează la echipa clinicii Imperial Dent. Recapătă încrederea în sine grație unor servicii de stomatologie în Chișinău fără egal.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente