UTM are o nouă promoție alcătuită din 70 de absolvenți din cadrul Facultății Electronică și Telecomunicații

UTM
Foto: UTM

Ziua de sâmbătă, 2 iulie 2022, va rămâne o zi a împlinirilor pentru cei peste 70 de absolvenţi ai Facultății Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Tehnice a Moldovei, promoția anului 2022.

Este o încununare cu success a muncii asidue, creative, timp de patru ani de studii la zi și, respectiv, cinci ani cu frecvență redusă, în domeniul tehnologiilor informaționale și telecomunicațiilor, sub egida profesorilor programelor „Inginerie și management în telecomunicații”, „Rețele și software de telecomunicații” și „Tehnologii și sisteme de telecomunicații”.

În şedinţa festivă consacrată încheierii studiilor şi înmânării diplomelor de licență rectorul Universității Tehnice a Moldovei, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN a subliniat că înmânarea diplomelor absolvenţilor UTM se înscrie în frumoasele tradiţii ale instituţiei,  acest eveniment fiind un rezultat al activităţii continue a corpului profesoral-didactic, al întregului colectiv UTM întru pregătirea unei noi promoţii de tineri speciașiști pentru sectorul TIC formați la FET, UTM, așteptați de companiile din domeniul telecomunicații.

În numele corpului profesoral-didactic al UTM, conf. univ., dr. Lilia SAVA, şefă Departament Telecomunicații și Sisteme Electronice, a adresat sincere felicitări şi i-a îndemnat pe absolvenți să-și aprofundeze studiile la ciclul II, Master.

Copleşiţi de emoţii, absolvenţii au adresat profesorilor, care le-au fost îndrumători şi buni prieteni, sincere cuvinte de mulţumire, subliniind că prin activitatea lor de mai departe vor duce faima acestei prestigioase instituţii de învăţământ superior atât în ţară, cât şi peste hotare și vor deveni exemplu de urmat pentru colegii lor mai tineri, pe care îi vor îndruma să-și continue studiile la FET, UTM, pentru a beneficia de perspective mari în cariera profesională.

Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente