Guvernul a votat! Patru ambasadori au fost rechemați din funcție

Foto: colaj #diez

Guvernul Gavrilița a votat astăzi proiectul hotărârii care vizează rechemarea din funcție a patru ambasadori ai Republicii Moldova, vorba este despre Victor Țvircun, Victor Haruță, Tatiana Pîrvu și Angela Ponomareov.

Așadar, cabinetul de miniștri a aprobat în cadrul ședinței de astăzi, 22 iunie, rechemarea lui Victor Țvircun din funcția de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în statul Qatar și prin cumul în Sultanatul Oman și statul Kuweit, din 23 septembrie 2022.

Victor Haruță, din funcția de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Emiratele Arabe Unite și prin cumul în Emiratele Arabiei Saudite și în Regatul Bahrain, din data de 23 septembrie 2022.

În baza acelorași prevederi legale, a fost rechemată din funcție Tatiana Pîrvu, Ambasadoare Extraordinaă și Plenipotențiară a Republicii Moldova în Regatul Țărilor de Jos, din data de 28 septembrie 2022.

Lista rechemărilor din funcție se termină cu Angela Ponomareov, Ambasadoare Extraordinaă și Plenipotențiară a Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, din data de 28 septembrie 2022.


Toate subiectele incluse astăzi pe ordinea de zi le găsești aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente