(video) 900 000 de dolari pentru trofeul Eurovision. Kalush Orchestra, trupa câștigătoare din acest an, și-a licitat premiul

FotoJet
Foto: Foto: Facebook: Kalush Orchestra, Eurovision; Colaj: #diez

Trupa Kalush Orchestra, care a câştigat în acest an concursul Eurovision, a vândut trofeul la licitaţie cu 900 000 de dolari. Atât banii obținuți în urma vânzării trofeului, cât și cei colectați în cadrul donațiilor organizazte de către Kalush, vor fi folosiți pentru a cumpăra trei sisteme de drone PD-2 pentru armata ucraineană.

„Apreciem pe fiecare dintre voi care a donat la această licitație și mulțumim în mod special echipei Whitebit care a achiziționat trofeul pentru 900 000 USD și sunt acum proprietarii de drept ai trofeului nostru”, a scris trupa pe Facebook.

Compania Whitebit, care a cumpărat trofeul Eurovision, este specializată pe schimbul de criptomonede.

Formația Kalush Orchestra este câștigătoarea concursului Eurovision Song Contest 2022. Băieții din trupa Kalush Orchestra au cucerit publicul cu piesa „Stefania”, de altfel trupa fiind și cea mai cotată la casele de pariuri.

„Stefania” este o odă către mamă, în care autorul vorbește despre amintirile sale plăcute despre ea. În primul rând, compoziția vorbește despre îmbătrânirea mamei și cât de nostalgic este trecutul. După aceea, interpretul vorbește despre dificultățile din relația cu mama lui și despre conștientizarea a cât de mult a făcut ea pentru el.

Piesa este o combinație de rap, motive etno-folclorice ucrainene.

Vă amintim că Republica Moldova, reprezentată de către formația Zdob și Zdub și Frații Advahov, a ocupat poziția 7 la ediția din 2022 a Eurovision Song Contest. Deși după votul juriului doar patru țări au oferit puncte Moldovei, publicul din Europa ne-a plăcut și am ocupat locul 2.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente