(doc) Cluburile de noapte, parcurile de distracție și zonele de agrement își sistează activitatea în Chișinău

nclub9
Foto: arama.md/

Comisia Extraordinară de Sănătate Publică Chișinău a adoptat mai multe decizii privind combaterea COVID-19, pe fundalul creșterii numărului de cazuri pozitive. Astfel s-a decis sistarea activității zonelor de agrement și parcurilor de distracții din capitală, de asemenea se sistează activitatea cluburilor de noapte.

Conform noii hotărâri, unitățile de alimentare publică își vor organiza activitatea cu utilizarea a cel mult 50 % din numărul de locuri existente în spațiile interioare, cu obligativitatea deținerii de către clienți a certificatului COVID-19.

De asemenea, centrele de fitness își vor desfășura activitatea cu asigurarea unei suprafețe de cel puțin șapte metri pătrați pentru fiecare client, cu obligativitatea ca toți clienții să prezinte la intrare certificatul COVID-19.

Totodată, unitățile de alimentare publică își vor organiza activitatea cu utilizarea a cel mult 50 % din numărul de locuri existente în spațiile interioare, cu obligativitatea deținerii de către clienți a certificatului COVID-19

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente