Victoria lui Sheriff Tiraspol împotriva lui Real Madrid a fost inclusă de UEFA în topul celor mai istorice rezultate din istoria Ligii Campionilor

sheriff-1920×1020-c-default
Foto: ZdG.md.

Sheriff Tiraspol continuă să scrie istorie. Campioana Moldovei a obținut aseară a doua victorie consecutivă la debutul în grupele Champions League. Acest moment a avut loc chiar pe terenul lui Real Madrid, echipă care are în palmares cele mai multe (13) trofee câștigate în această competiție.

Site-ul oficial al forului european a elogiat succesul echipei noastre, pe care îl consideră a fi unul dintre cele mai mari surprize din istoria Ligii Campionilor, alături de alte rezultate șocante de-a lungul anilor, scrie FMF.md.

Iată care sunt celelalte rezultate istorice.

2000/01: Helsingborg, Suedia – Inter, Italia 1-0.

2008/09: Anorthosis, Cipru – Olympiacos, Grecia 3-1.
2009/10: Barcelona, Spania – Rubin, Rusia 1-2.

2011/12: APOEL, Cipru – Lyon, Franța 1-1, 4-3 în seria penaltiuri.
2012/13: Manchester United, Anglia – CFR Cluj, România 0-1.

De aceeași părere au fost și microbiștii din întreaga lume. În cadrul unui sondaj, 83 % dintre aceștia au rămas extrem de surprinși de rezultatul meciului de pe stadionul „Santiago Bernabeu”.

Sheriff s-a impus cu 2-1, datorită golului excepțional semnat de Sébastien Thill în ultimul minut de joc. El a devenit astfel primul jucător din Luxemburg care marchează în cea mai tare competiție intercluburi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente