Moldovenii care vor să plece în Turcia, dar care s-au aflat în ultimele 14 zile în anumite țări vor fi plasați în carantină

d2afae6da624b390-1280×720

Moldovenii care vor să plece în Turcia, dar care s-au aflat în ultimele 14 zile în Afganistan, Bangladesh, Brazilia, Africa de Sud, India, Nepal, Pakistan sau Sri Lanka vor fi plasaţi în carantină obligatorie. Acest lucru a fost anunțat de către Ambasada Republicii Moldova în Turcia pe pagina sa de Facebook.

„Adiţional la informaţiile anterioare privind condiţiile de intrare în Republica Turcia, în contextul prevenirii răspândirii virusului COVID-19, autorităţile turceşti au anunţat că, persoanele care s-au aflat în Afganistan, Bangladesh, Brazilia, Africa de Sud, India, Nepal, Pakistan şi Sri Lanka în ultimele 14 zile şi din aceste ţări vor călători în Turcia vor fi plasate în carantină obligatorie în hotelurile special desemnate de autorităţile locale. Rezervările şi taxele urmează a fi achitate înainte de plecare în Turcia (din cont propriu)”, se arată în nota informativă a a ambasadei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente