(video) „Doresc cei 12 ani de stagnare să se termine.” Președintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, și-a exercitat dreptul de vot

Voronin

Președintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, și-a exercitat dreptul de vot. Politicianul spune că a votat pentru un legislativ care să se gândească la cetățeni și nu la interesele personale.

„În primul rând, doresc ca cei 12 ani de stagnare a Republicii Moldova, de umilință a poporului să se termine. Aș mai dori ca dezvoltarea țării să fie direcționată în interesele cetățenilor Republicii Moldova. Aș mai dori să fim în rândul țărilor civilizate la toate capitolele, la dimensiunea europeană inclusiv. Aș dori să avem un parlament care în primul rând să se gândească la cetățeni”, spune Voronin.


Astăzi, 11 iulie, în Republica Moldova se desfășoară alegeri parlamentare anticipate. Începând cu ora 7.0 și până la ora 21.00, cetățenii pot merge la secțiile de votare din țară, dar și de peste hotare pentru a-și alege partidele care îi vor reprezenta în următorii patru ani în parlament. Amintim că acest scrutin a fost anunțat după ce Curtea Constituțională a declarat neconstituțională introducerea stării de urgență, lucru ce a dat undă verde președintei Maia Sandu să dizolve parlamentul ales în februarie 2019.

Echipa #diez vă oferă informații la minut în cadrul unui live text pentru a vă ține la curent cu tot ce se întâmplă pe parcursul zilei atât la secțiile de votare, cât și în afara acestora.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente