Moldova și-a desemnat campioana la volei feminin între universități. Cine este deținătoarea titlului din acest an

151602309_10157630075945303_7246428334869125319_o

Echipa Universității de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițeanu” a devenit campioana Universiadei Republicane la volei feminin. Aceasta a obținut titlul pentru al doilea an consecutiv.

La campionatul de volei au participat echipele a șase instituții: USMF, Academia de Studii Economice, Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea de Educație Fizică și Sport, Academia „Ștefan ce Mare” a MAI și Universitatea Tehnică din Moldova. În toate partidele, fetele din echipa USMF s-au impus cu scorul de 3-0. Acestea au pierdut un singur set în fața fetelor de la Universitatea Tehnică, dar până la final, au reușit să se impună cu scorul de 3-1.

Din cauza situației pandemice, suporterii nu au avut acces să asiste la meciuri. În schimb, pentru doritorii de a urmări meciurile a fost organizată o transmisie live pe pagina de Facebook a Asociației Studenților și Rezidenților în Medicină din Moldova.

Potrivit antrenoarei Iulia Popova, echipa fetelor de la USMF nu a avut un parcurs dificil, acumulând o serie de cinci victorii consecutive. De asemenea, aceasta a ținut să mulțumească fiecărei membre de echipă în parte.

„A fost un minunat prilej de a demonstra că tinerii mediciniști sunt perseverenți și ambițioși și le reușesc pe toate”, a declarat tehniciana.

Campionatul de volei s-a desfășurat pe 15-20 februarie în incita Complexului Sportiv Universitar al USMF.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente