(video) Un antreprenor moldovean din SUA a devenit viral pe TikTok fiind văzut de peste 53 de milioane de utilizatori

Screenshot_20210219-124914_Instagram

Un antreprenor originar din Moldova a devenit viral pe TikTok datorită unui videoclip postat de video bloggerul Daniel Mac, care întreabă cu ce se ocupă oamenii care conduc mașini luxoase.

Videoclipul viral, în care apare moldoveanul pe nume Petru Grati, a adunat peste 53 de milioane de vizualizări, fiind cel mai vizionat videoclip de pe canalul bloggerului. Fiind întrebat cu ce se ocupă, antreprenorul a răspuns că deține compania Onyx Exotix care dă în chirie mașini de lux în Miami, Florida.

@itsdanielmacImagine Having That Much Clout at 93 ? #lamborghini #luxury #fyp #cars #car♬ original sound – Dylan

 

În altă secvență video, care a adunat peste nouă milioane de vizualizări, Daniel Mac povestește că antreprenorul i-a cumpărat bilete la avion spre Miami ca acesta să vadă colecția de automobile de lux deținute de companie. La sfârșit, Petru Grati i-a propus bloggerului să aleagă orice mașină dorește pentru weekend, iar acesta a ales un Ferrari 488 Spider în valoare de 284 000 de dolari.

@itsdanielmacGetting a Ferrari 488 For The Weekend ?Special Thanks to @onyxexotix for the whip #luxurylifestyle #carsoftiktok #sponsored♬ CALL ME BY YOUR NAME BY LIL NAS X – not lil nas x

 

Pe site-ul companiei Onyx Exotix e arătată o serie de mașini care au o valoare între 200 000 și 450 000 de dolari fiecare, de la producători consacrați precum Rolls Royce, Lamborghini, Ferrari și Bentley. Chiria lor variază de la 1 099 până la 2 499 de dolari pentru o singură zi. Pe una dintre ele proprietarul a numit-o Lamborghini Urus Hulk, întrucât are culoarea asemănătoare cu supereroul Marvel.

 

Antreprenorul Petru Grati a emigrat în SUA în 2008, când avea 19 ani. În primii doi ani, a lucrat în construcție, apoi ca șofer de tir timp de patru ani. În această perioadă, a lansat propria companie de transport de mărfuri. Petru Grati este căsătorit și are trei copii. Pe pagina personală de Instagram sunt fotografii cu familia sa și diferiți luptători UFC, inclusiv o fotografie de la ziua de naștere a legendarului luptător Conor McGregor, cu care antreprenorul pare să aibă o relație de prietenie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Petru Grati (@gratipetru)

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente