(foto) Un tânăr a ieșit pe străzile Chișinăului cu pancarte amuzante pentru a responsabiliza moldovenii în contextul COVID-19

masca covid

A readaptat unele proverbe populare românești, a cules momente și cuvinte din comportamentul moldav pe timp de pandemie și a realizat o serie de pancarte amuzante, pe care le-a plimbat și le-a fotografiat pe străzile din centrul orașului Chișinău. Vorbim despre noul proiect al fotografului Dumitru Vlah.

Dacă de obicei se află în spatele camerei de fotografiat, de această dată, Dumitru a fost eroul principal, alături de pancartele sale, care au fost făcute cu scopul de a responsabiliza moldovenii în contextul pandemiei de coronavirus.

„Cuvinte pe înțelesul tuturor despre COVID-19 și importanța măștii în pandemie. Mă gândesc că poate prin «șutki minutki» moldovenii vor fi mai conștienți”, astfel și-a descris fotografiile Dumitru.

Vă sugerăm să admirați și alte proiecte fotografice realizate de Dumitru, de exemplu poveștile din spatele celebrei fraze „Ne vedem la Ștefan” sau „Povestea culesului de poamă”.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente