Un polițist a fost răpit din zona de securitate din Stânga Nistrului. SPIA confirmă acest lucru

62072974 (1)

Un polițist al Inspectoratului Florești din cadrul Poliției Naționale a Republicii Moldova a fost răpit în această dimineață de către mascații așa-zisului KGB transnistrean. Deschide.md a scris că s-a întâmplat în zona de securitate, în orașul Camenca din Stânga Nistrului. În același timp, realitatea.md a mai aflat câteva detalii.

Potrivit deschide.md, soția polițistului răpit a telefonat azi, în jurul orei 9.30, la conducerea Inspectoratului de Poliție Florești să anunțe că, noaptea trecută, mai multe persoane necunoscute i-ar fi spart geamurile locuinței sale din Camenca. Ea a anunțat soțul despre această faptă. Odată sosit acasă, necunoscuții îmbrăcați în haine cu inscripția MGB l-au imobilizat pe soț și l-au urcat într-o mașină, deplasându-se într-o direcție necunoscută.

Conducerea Inspectoratului a sesizat Serviciul protecție internă şi anticorupție (SPIA), iată ce spune șeful SPIA, Ion Mămăligă.

„Persoana este răpita, dar nu este cu certitudine sau nu avem încă informații că a fost răpită de către așa-numitele servicii speciale transnistrene. Atât timp cât nu avem cu certitudine informații, noi nu confirmăm ceva în presă, inclusiv, pentru a nu pereclita procesul de investigații. Eu sunt personal, aici, la Florești”, a declarat Ion Mămăligă pentru realitatea.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente