(video) Tudor Deliu, candidatul PLDM la prezidențiale, s-a lansat în campania electorală

Tudor-Deliu

Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova la prezidențiale, Tudor Deliu, se lansează în campania electorală. Sloganul politicianului e „Competent, curajos, devotat!”.

Deliu a făcut lansarea în satul său de baștină, Malcoci. Acesta a motivat alegerea prin faptul că ar fi locul copilăriei, unde mereu revine cu dragoste și respect. „Sunt produsul unui sat de gospodari. Am venit cu o echipă de oameni de calitate. O echipă de oameni pentru oameni. Nimeni nu ne poate stinge dorința de a spune oamenilor adevărul. Vorbesc la plural, pentru că mă identific cu această echipă. Am meditat mult când colegii au propus candidatura mea, pentru că pentru mine funcția de președinte nu este un scop în sine, ci o mare onoare și responsabilitate. Republica, pe care o văd astăzi, nu este așa cum vreau s-o transmitem copiilor noștri. Societatea noastră este dezbinată. Vin dintr-o familie simplă de țărani, de la care am învățat că dacă vrei să faci ceva, trebuie s-o faci de calitate. Un președinte trebuie să-și iubească poporul așa cum este. Nu-mi propun mai mult decât poate să facă un președinte. Nu sunt adeptul cortegiilor prezindețiale, voi refuza aceste facilități. Să ne ajute Dumnezeu!”

Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, Tudor Deliu, a depus declarația pe venit din perioada 1 ianuarie 2018-31 decembrie 2019. În acest timp, a ridicat un salariu de 732 456 de lei fiind în funcția de deputat în parlament, membru al PLDM, titular la Colegiul de Ecologie și la Academia de Administrare Publică.

Politicianul a mai indicat că în perioada menționată a obținut venit și din alte surse, precum pensii, indemnizații, burse și altele în valoare de 253 618 lei. Găsiți aici materialul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente