(foto) Înainte și după. Încă o stație de așteptare a fost pictată de echipa Școlii de Arte Plastice din Telenești

stații (9)
Foto: Facebook/ActiveCiuluc

Pe 19 septembrie, echipa Școlii de Arte Plastice din Telenești a ajuns la stația din satul Verejeni, unde a pictat pe motivele lucrării „Fetele la ghilit pânza”. La pictare au participat autoarea desenului, Golban Valeria Nicoleta (eleva școlii originară din Verejeni), profesoara ei Mardari Olga, dar și alți profesori și elevi din cadrul acestei școli.

Stația din Verejeni e una dintre cele 10 stații ce urmează să fie pictate în bazinul râului Ciuluc, în raioanele Telenești și Sângerei, pe baza desenelor create de tineri pentru concursul „Pictează-ți stația”, dedicat râului Ciuluc și desfășurat în luna mai 2020.

Primăria satului Verejeni a pregătit stația și a asigurat echipa de pictare cu transport, scări și altele necesare, iar proiectul ActiveCiuluc le-a asigurat cu materiale pentru pictare, dar și cu mijloace de protecție.

Facebook/ActiveCiuluc
Facebook/ActiveCiuluc
Facebook/ActiveCiuluc
Facebook/ActiveCiuluc
Facebook/ActiveCiuluc

Stațiile din bazinul râului Ciuluc sunt pictate în cadrul proiectului ActiveCiuluc, realizat de Asociația EcoVisio cu sprijinul Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Agenției Austriece pentru Dezvoltare (ADA).

Alte lucrări realizate în cadrul acestui proiect le puteți vedea AICI și AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente