(video) Povestea unui american pierdut într-un sat din Moldova. O nouă producție cinematografică va fi difuzată pe micile ecrane din țară

118615397_347848406583167_7667461966574793072_o

În timpul apropiat, în Republica Moldova urmează să fie difuzat serialul Lost in Moldova, producție cinematografică realizată de Volt Cinematography, producătorii fiind Vlad Bolgarin și John Lewis.

Serialul este inspirat de experiența lui John, care în tinerețe a fost voluntar la „Corpul Păcii” timp de doi ani în orașul Edineț din nordul țării.

Potrivit Luciei Lupu, producătoarea asociată a proiectului, serialul Lost in Moldova este o producție prin prisma căreia putem înțelege cine suntem noi ca popor, prin ochii unui om din altă cultură.„Astfel, ne dorim mult ca spectatorii autohtoni să simtă că fac parte dintr-o cultură inedită și că nu trebuie să ne fie rușine de ceea ce suntem și cum suntem.”

Până în prezent, au fost realizate trei episoade din banii pe care echipa de producție i-a colectat prin intermediul unui crowdfunding.

„Am colectat peste 14 000 de dolari, probabil suntem primii cărora le-a reușit să primească atâtea donații pentru un film/serial din Moldova și asta ne bucură foarte mult. De asemenea, am primit foarte multă susținere și din Statele Unite”, ne mai spune Lucia.

Menționăm că producția s-a filmat în noiembrie 2019, în preajma Chișinăului și în satele Cazangic și Onești.

Serialul va apărea în curând la un post TV din țară, iar ulterior episoadele vor fi postate pe canalul de YouTube Lost in Moldova the series.

Pentru a urmări noutățile despre serial, dați click AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente