(doc) CMC a aprobat demiterea din funcție a șefului Regiei „Autosalubritate”. Acesta avea un salariu anual de 700 000 de lei

autosalubritate
Foto: tv8

Consiliului Municipal Chișinău a aprobat proiectul de decizie privind demiterea din funcție a directorului Regiei „Autosalubritate”. Consilierii municipali au aprobat proiectul de bază cu 45 de voturi, iar în întregime a fost aprobat cu 24 de voturi.

Ion Ceban a menționat în cadrul CMC că Eugeniu Axentiev și-a atribuit un salariu de cel puțin cinci ori mai mare decât cel de funcție (12 000 de lei), adică unul de 62 000 de lei pe lună.

„Acesta a ridicat anul trecut 700 000 de lei. Asta ar însemna un salariu lunar de 62 000-64 000 de lei. Toate aceste acțiuni nu s-au desfășurat în circumstanțe legale. El singur și-a atribuit mai multe prime, atunci când salariul mediu pe întreprindere este puțin peste 12 000 de lei”, a declarat Ion Ceban.

Reamintim că solicitarea de demisie a șefului Regiei „Autosalubritate” a venit din partea lui Ion Ceban după incendiul de la depozitul de deșeuri de la Țânțăreni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente