Simona Halep, inclusă pe lista Forbes a celor mai influenți oameni în vârstă de sub 30 de ani din Europa

2019 Qatar Total Open – 13 Feb
Foto: zf.ro

În topul Forbes, care cuprinde 300 de personalități din 32 de țări, se regăsește și Simona Halep, jucătoarea de tenis din România care s-a situat pe prima poziție în clasamentul mondial WTA (Women’s Tennis Association).

Simona Halep a fost inclusă pe lista Forbes a celor mai influenți oameni în vârstă de sub 30 de ani din Europa. Revista americană a scris că românca a ajuns una dintre cele mai cunoscute personalități din tenis, dar, în același timp, a remarcat și interesul sportivei pentru afaceri imobiliare, amintind de investițiile sale în hoteluri.

Din cei 300 de tineri „vizionari” selectați de Forbes, 64 la sută sunt fondatori sau cofondatori ai unor companii, cele mai multe în domeniul tehnologiei.

În medie, laureații lucrează 62 de ore pe săptămână, adică aproape nouă ore în fiecare zi, de luni până duminică. Londra, Paris, Stockholm și Berlin sunt orașele care au cei mai mulți dintre tinerii din topul Forbes, iar Elon Musk este cel mai dorit mentor pentru tinerii din top, scrie Digi24.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente