Pagini și grupuri de Facebook pe care să le urmărești dacă vrei să afli ce locuri speciale poți vizita în Moldova

colaj moldova
Foto: Redescoperă Moldova

Vara aceasta ne vom petrece concediile acasă, motiv pentru care vă recomandăm să fiți la curent cu noutățile din domeniul turismului local, dar și să vă faceți o listă de locuri speciale unde vă veți putea petrece minivacanțele de weekend în acest an. Vă ajutăm cu o listă de pagini și grupuri de Facebook pe care să le urmăriți dacă sunteți interesați de călătoriile prin Moldova.

Vedeți și: Care sunt cele mai interesante bloguri și pagini care îți recomandă locuri neștiute și neexplorate din Moldova

Redescoperă Moldova (CLIC pe denumire)

Redescoperă Moldova este o campanie care are scopul de a promova atracțiile turistice mai puțin cunoscute și a oferi rețete complexe pentru cei care doresc să-și petreacă în Republica Moldova o vacanță de la câteva zile până la o săptămână.
Promovarea destinațiilor de călătorie în proiectul #RedescoperaMoldova este susținută de Proiectul de Competitivitate din Moldova finanțat de USAID, Guvernul Suediei și UKaid și Asociația Națională de Turism Receptor din Moldova.

NeamPornit (CLIC pe denumire)

#NeamPornit este o campanie naţională de promovare şi susţinere a turismului intern, care își propune creșterea fluxului vizitatorilor către atracţiile turistice autohtone. Aici vei găsi informații documentate despre obiectivele turistice din țară, studii interesante, dar și recomandări despre cum să călătorești păstrând toate normele de siguranță.

TELEPORTRAVEL (CLIC pe denumire)

Pe lângă recomandări de locuri unice din Moldova, aici poți accesa un ghid online prin intermediul unui chatbot care te poate ghida într-o anumită locație.

Moldova Turistică (CLIC pe denumire)

Grupul conglomerează știri, fotografii, postări despre locurile frumoase de vizitat în Moldova. Urmărind-o, te vei umple de motivație pentru a descoperi țara noastră.

Cunoaște-ți Țara (CLIC pe denumire)

Cunoaște-ți Țara este o agenție de turism care organizează drumeții și călătorii prin țară. Te ajută să ai parte de experiențe interesante prin diverse localități din Moldova.

Locuri din Moldova (CLIC pe denumire)

Pe pagină, găsiți fotografii cu peisaje din Moldova de care vă veți îndrăgosti, dar și clipuri video cu trasee interesante pe care le puteți face chiar și cu bicicleta.

Tururi vinicole și gastronomice în Moldova/Wine & Food Tours to Moldova (CLIC pe denumire)

Un grup în care puteți vedea ultimele noutăți și oferte vitivinicole și gastronomice din Moldova.

*Dacă mai știți și alte pagini ce promovează turismul local, anunțați-ne printr-un comentariu sau mesaj ca să le adăugăm la această listă.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de TelegramRO și RU.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente