PAS a înregistrat un proiect de lege care prevede schimbarea președintelui Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică

lsdjkvn

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco a înregistrat un proiect de lege prin care cere ca prim-ministrul Ion Chicu să nu mai fie în fruntea Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică. Propunerea partidului e ca această comisie să fie condusă de către un specialist notoriu în domeniul sănătății publice.

„Mai multe state, inclusiv din Uniunea Europeană, au mers pe ideea că criza pandemică trebuie să fie gestionată de către specialiști, oameni cu autoritate în domeniu. Și rezultatele nu au întârziat să apară. Sunt convins că printr-o astfel de abordare se va asigura o mai bună gestionare a efectelor crizei sanitare. Ajunge cu diletantismul ca politică de stat. Incompetenţa şi corupţia ucide”, scrie deputatul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Amintim că prim-ministrul Ion Chicu a fost președintele Comisiei pentru Situații Excepționale, iar ulterior a preluat funcția de președinte al Comisiei Extraordinare în Sănătate Publică.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente