Vitalie Corniciuc – un nou membru în Comitetul de Direcție al Victoriabank

Vicepresendinte–809×465

Victoriabank are un nou membru în cadrul Comitetului de Direcție – Vitalie Corniciuc, vicepreședinte, Chief Financial Officer. Acesta a primit, recent, aprobarea Băncii Naționale a Moldovei pentru exercitarea funcției de vicepreședinte și gestionarea activității băncii în domeniile ce țin de bugetare, analiză financiară, contabilitate și raportări.

„Sunt onorat să mă alătur echipei de top management Victoriabank și astfel să contribuim împreună la susținerea clienților noștri și a economiei Republicii Moldova. Voi continua implementarea celor mai bune practici internaționale în domeniul financiar. Totodată, mă voi alătura eforturilor echipei Victoriabank astfel încât, prin măsurile pe care le vom lua împreună, să ajutăm clienții noștri, persoane fizice și juridice, să depășească această perioadă dificilă și neobișnuită creată de COVID-19”, a declarat noul vicepreședinte al Victoriabank.

Vitalie Corniciuc are studii superioare economice și o experiență de peste 10 ani în funcția de manager superior în cadrul unei companii de audit din Big 4, dar și experiență în domeniul contabilității. Din anul 2012, este membru ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) din Marea Britanie și membru în Consiliul de Administrație al AmCham Moldova (Camera Americană de Comerț).

Pe parcursul activității sale, Vitalie a acumulat și experiență didactică, fiind la anumite etape lector MBA, trainer în cadrul mai multor proiecte desfășurate de World Bank, lector ASEM, inclusiv în cadrul proiectului educațional susținut de Victoriabank – Zoom in banking/Stagii de practică cu remunerare de la Victoriabank.

Din actualul Comitet de Direcție al Victoriabank fac parte următorii membri:

  • Bogdan Pleşuvescu – preşedinte, Chief Executive Officer;
  • Vasile Donica – vicepreședinte, Chief Business Officer;
  • Sorin Șerban – vicepreședinte, Chief Risk Officer;
  • Nektarios Vrongistinos – vicepreședinte, Chief Operations Officer;
  • Vitalie Corniciuc – vicepreședinte, Chief Financial Officer.
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente